• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Hoge Bi

De hoge bi, wie kent ‘m nie?
Met een gigantisch voorwiel en een minuscuul achterwieltje. Als je ‘m ziet dan denk je: ’Ach ja zo’n ding.’ En direct vraag je je af wie er ooit op het idee is gekomen de wielen zo uit proportie te trekken. Want hoe kom je erop? En er af? Je kunt je voorstellen dat alleen het op- en afstappen al voor hilarische scènes zorgt. Wat denk je dat er gebeurt als jullie rondfietsen op deze negentiende eeuwse fiets? Ongetwijfeld zullen mensen jullie groeten, toelachen en fotograferen. Op eenzame hoogte geniet je koningklijk van alle pracht en praal van het Vordense landschap en haar kastelen. Net als je denkt dat je het onder de knie hebt, sta je alweer voor een andere activiteit. Bijvoorbeeld kanovaren of een Tuk Tuk tocht. Want een hoge bi huren, combineer je met een van onze vele (te) gekke uitjes op wielen en andere activiteiten. Mix en match je eigen arrangement voor jouw ideale bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Een dagje uit op een hoge bi is een dagje uit dat je niet snel zult vergeten.

Tip van Free-Wheel! Onderschat het niet, een hoge bi besturen, behoeft enige uitleg. Voor sommigen is de hoge bi net wat te hoog gegrepen (al is het alleen al omdat je je lachspieren onder controle moet houden). Gelukkig hebben wij ook een lage bi.


Hoge bi prijzen en voorwaarden:
Duurt ongeveer 2 uur
Kosten €15,00 per persoon
Voor maximaal 18 personen (11 hoge bi's en 7 lage bi's)

Hoge Bi - Kano

Een afwisselend arrangement dat begint met een gezamenlijke nostalgische fietstocht op de Hoge Bi door de bosrijke omgeving van Vorden. Bij de Veengoot, aan de rand van Vorden, ligt de 16 persoonskano voor je klaar.
Dit is de allergrootste kano van heel de Achterhoek. Je vaart een uur in deze kranige kano om vervolgens weer op de Hoge Bi te stappen en de tocht te vervolgen. Wat je daarna doet? We doen graag suggesties!
Indien varen op de Veengoot niet mogelijk is wijken we uit naar de Berkel bij Almen (ongeveer 7 km vanaf onze locatie)

Huur Hoge Bi € 15,- p.p
Huur 16 pers kano € 225,-

duur: 3 uur - vanaf € 29,- p.pMeer