• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Expeditie Bronckhorst

Wie kent het niet van de tv! Het populaire programma Expeditie Robinson, waarin kandidaten tegen elkaar strijden, op een onbewoond eiland, door proeven te winnen en elkaar strategisch weg te stemmen. Onze Expeditie Bronckhorst is net zo opwindend en avontuurlijk.

Boek direct een Expeditie Bronckhorst all-in uitje

(dit is een compleet verzorgd uitje met BBQ en drankenarrangement, vanaf 15 personen)

of boek een Expeditie Bronckhorst uitje zonder BBQ

Het expeditie uitje van Free-Wheel is extra gaaf, omdat het via een speciale app wordt geleid door Lobke Berkhout. Lobke? Waar ken ik die naam ook alweer van... Ja, Lobke wereldkampioen en  Olympisch zilver zeilen en heeft zelf meegedaan aan de 15e Expeditie Robinson  op de Filipijnen. Ze werd er in de halve finale weggestemd door de andere kandidaten omdat ze zo tactisch speelde en een te sterke kandidaat was. Ze was een gevaar voor de rest! Lobke is dus de perfecte begeleider voor een geslaagd expeditie uitje. Volg haar instructies goed op.

Expeditie Bronckhorst
Wij hebben ons expeditie uitje ‘Expeditie Bronckhorst’ gedoopt. In en rond het bosgebied en ongerepte natuur van het grote veld testen wij jullie kracht en kennis. Volg de tips en hints (via de app) van Lobke en verdien zoveel mogelijk amuletten. 
De achttal expeditieproeven bestaan uit oa katapult schieten, spijkerslaan, evenwichtsbalk, samenwerkingsproef, groot jengaspel en natuurlijk vuurmaken ontbreekt niet. De route bedraagt ruim 2,5 km. Een expeditie team bestaat uit 4 of 5 personen
(meer is mogelijk aangepaste regels). Twee teams gaan bepakt met 1 rugzak  gevult met allerlei attrributen op pad en spelen tegen elkaar. Het team welke de meeste ammuletten heeft wint de expeditie. De expeditie is geschikt en uitdagend voor jong en oud. 


Bronckhorst expeditie uitje is uitermate geschikt voor:
Scholen en verenigingen
Teambuilding
Familiedag
De vriendinnen tegen de vrienden
Personeelfeest
Vrijgezellenfeest
Minimaal 15 personen voor de All-Inn. Allleen de expeditie met minder personen is ook mogelijk. De prijs is dan € 17,50 pp incl. koffie, thee ontvangst met lekkernij. Duur bedraagt dan ongeveer 3 uur.

Expeditie Bronckhorst

Wie kent het niet van de tv! Het populaire programma Expeditie Robinson.
Programma waarin kandidaten tegen elkaar strijden, op een onbewoond eiland, doorproeven te winnen en elkaar strategisch weg te stemmen. Onze Expeditie Bronckhorst is net zo opwindend en avontuurlijk.
duur: 3 uur - € 17,50 p.pMeer

Expeditie Bronckhorst All-inn

Wil je je volledig op Expeditie Bronckhorst kunnen concentreren? Verstandig! Kies dan voor een compleet verzorgde dag met drankjes en een barbecue. Heel veel beter wordt het niet!
duur: 5,5 uur - € 61,50 p.pMeer