• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Kano varen

Kanovaren in de Achterhoek…..betoverend en ontspannend. Alhoewel, het kan ook heel spannend en lachwekkend zijn. Vooral in onze 16-persoonskano, de allergrootste van de Achterhoek, is het wel heel erg gezellig.


Op z’n Canadees of Achterhoeks
Free-Wheel heeft twee soorten kano’s. Een hele grote en een iets kleinere. Zo hebben we voor ieder bedrijfsuitje, familie uitje en vrijgezellenfeestje de beste oplossing.
De Canadese kano is geschikt voor 2 tot 3 personen. Zit je achterin, dan stuur je en bepaal je de waterweg. In een kano leer je samenwerken en op elkaar inspelen. Dat maakt Canadees kanovaren in de Achterhoek hartstikke geschikt als teambuilding onderdeel tijdens bedrijfsuitjes.
Voor de leukste vrijgezellenuitjes en familiedagen heeft Free-Wheel wel iets heel erg bijzonders. Een mega, giga, grootste van de Achterhoek Kano, met een hoofdletter ja. In dit immense en immens gezellige vaartuig passen 16 personen. Onze huge kano is het perfecte hoofditem van een dag vol roeien en reuring. Combineer het water met een activiteit aan wal, zoals karten of steppen. Dan zie je in een dag echt zoveel moois. Als je gaat kanovaren in de Achterhoek dan ziet de wereld er opeens heel anders uit!


Veilig en uitdagend kanovaren in de Achterhoek
In de omgeving van Vorden zijn de mooiste rivieren te vinden. Zij stromen langs kastelen door het glooiende Geldersch Landschap. Kanovaren is een actief uitje dat tegelijkertijd ontspannend en rustgevend kan zijn. Je bepaalt zelf je snelheid en input. Uitgerust met routekaart en peddels sturen we jullie op pad. Of op water, niet op pad. Onderweg is het mogelijk om een stop te maken voor een andere activiteit of een picknick pauze. Een gaaf arrangement is een combinatie van kickbike, solex rijden en kanovaren in de Achterhoek. Of kanovaren en daarna barbecueën. Er is van alles mogelijk. Kijk eens tussen de arrangementen hieronder of stel je eigen ideale dagje uit samen.

Grootste kano van de achterhoek - Solex

Een afwisselend arrangement dat begint met een gezamenlijke nostalgische solextocht door de bosrijke omgeving van Vorden. Aan de rand van Almen, op de Berkel ligt de 16 persoonskano voor je klaar.  Dit is de allergrootste kano van heel de Achterhoek. Je vaart een uur in deze kranige kano om vervolgens weer op de Solex te stappen en de tocht te vervolgen. Wat je daarna doet? We doen graag suggesties!
Huur solex € 36,50 p.p
Huur 16 pers. kano € 225,-
duur: 3 tot 3,5 uur - vanaf € 50,50 p.pMeer

Hoge bi - Kano

Een afwisselend arrangement dat begint met een gezamenlijke nostalgische fietstocht op de Hoge Bi door de bosrijke omgeving van Vorden.
Bij de Veengoot, aan de rand van Vorden, ligt de 16 persoonskano voor je klaar. Dit is de allergrootste kano van heel de Achterhoek.
Je vaart een uur in deze kranige kano om vervolgens weer op de Hoge Bi te stappen en de tocht te vervolgen. Wat je daarna doet? We doen graag suggesties!
Huur Hoge Bi € 15,- p.p
Huur 16 pers. kano € 225,-
duur: 3 uur - vanaf € 29,- p.pMeer

Step - Kano - Step

Een sportief natuurrijk arrangement dat begint met een gezellige steptocht op de Kickbikes door de bosrijke omgeving van Vorden. Onderweg is er tijd genoeg om te kletsen en je te verwonderen over de prachtige landschappen. Bij De Veengoot, aan de rand van Vorden, liggen de kano’s voor je klaar (seizoensafhankelijk ivm waterstand en begroeiing). Je vaart een uur om daarna de tocht op de Kickbike af te maken.
Huur step € 12,50 p.p
Huur 2-3 pers kano € 30,-

duur: 2-3 uur - vanaf € 22,50 p.pMeer

Solex - Kano - Kickbike

Super gaaf afwisselend solex uitje dat geschikt is voor alle leeftijden. Degene die nog geen 16 is die gaat op de kickbike! Een beetje Nederlander pakt wat hij pakken kan. Dus de solex, kano en de kickbike. Als je slim bent dan kies je voor dit uitje waarmee je drie vliegen in een klap slaat. Verdeel jouw vrienden, familie en collega’s in twee groepen. De kickbike stept zich een weg naar de kano en stapt als eerste in de kano.
De andere groep gaat eerst solex rijden door het mooie Achterhoekse landschap en rijdt naar het wisselpunt om de kano's over te nemen. Beide groepen wisselen van activiteit. Natuurlijk is het wisselpunt en de groep altijd per arrangement op maat te maken!
Huur solex € 36,50 p.p
Huur kickbike € 12,50 p.p
Huur 2-3 pers kano € 30,-
Huur 16 pers. kano € 225,-
duur: 2 tot 3 uur - vanaf € 34,50 p.pMeer