• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Sumoworstelen

Sumoworstelen is niet alleen leuk om te doen maar uiteraard ook om naar te kijken. Goed voor een stukje teambuilding bij een georganiseerd teamuitje, maar ook actief en hilarisch tegelijk voor een familiedag of vriendenuitje. De sumopakken zijn gemakkelijk aan en uit te trekken, hierdoor is wisselen tussen tegenstanders erg makkelijk en snel geregeld. Het doel is om je tegenstander buiten de cirkel te laten lopen of binnen de cirkel op de grond te krijgen. Het is aan jou om op een slimme manier je gewicht te gebruiken.
Stap jij uit de ring als een winnaar?

Tarieven

85,- euro per dag (zelf ophalen en retourneren)
Bij huur meerdere dagen prijs in overleg

Leeftijdsindicatie: vanaf 12 jaar.
Bijzonderheden: een zachte ondergrond zoals tapijt of een grasveld is verplicht.

In overleg is het mogelijk om de sumopakken op locatie af te leveren. Afhankelijk van de locatie zullen er dan wel extra transportkosten in rekening gebracht worden.
Zo kunnen we de sumoworstel-set o.a. bezorgen in Aalten, Beltrum, Borculo, Bredevoort, Bronkhorst, Didam, Dinxperlo, Doesburg, Doetinchem, Eibergen, Gaanderen, Gendringen, Groenlo, Haaksbergen, Halle, Harreveld, 's-Heerenberg, Hengelo,
Lichtenvoorde, Lievelde, Lochem, Neede, Rekken, Ruurlo, Silvolde, Steenderen, Terborg, Ulft, Varsseveld, Vorden, Vragender, Warnsveld, Winterswijk, Zelhem, Zieuwent en Zutphen.