• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Populaire uitjes

Op deze pagina hebben we de populairste Free-wheel uitjes van 2023 verzameld!

Solex - karten - solex

Een lekker dagje uit? Dan is de combinatie Solex+ Karten helemaal top!
Vanaf Free-wheel gaan jullie na een korte instructie en testrijden met de solexen richting Eefde. Daar wacht een uitdagende outdoor kartbaan op jullie. Jullie racen een manche, houden desgewenst een pauze, en stappen vervolgens weer op de Solex om de route terug richting Free-wheel te vervolgen.
Vanaf 52,50 ppMeer

E-Funcruiser - wijnboerderij

Onze E-funcruisers zijn elektrisch, trendy en gaan 25 kilometer per uur. In dit uitje zoef je richting Wijngoed Kranenburg in Vorden. Hier wacht Henk op jullie met wijn en een passioneel verhaal over wijn maken in de Achterhoek. Dit is een smakelijk en vermakelijk uitje dat zeer geschikt is voor iedereen die van een glaasje wijn houdt.
Vanaf 40,00 ppMeer

Expeditie Robinson (Bronckhorst)

Wie kent het niet van de tv! Het populaire programma Expeditie Robinson waarin kandidaten tegen elkaar strijden op een onbewoond eiland. Door proeven te winnen en elkaar strategisch weg te stemmen komt er één winnaar uit de bus. Onze Expeditie Bronckhorst is net zo opwindend en avontuurlijk!
Vanaf 17,50 ppMeer

Tuk tuk - the game

Tijdens Tuk the Game ga je met je team de weg op, op zoek naar bijzondere plaatjes en antwoorden. Voor deze fotopuzzeltocht krijgen jullie 21 foto's mee die we flink door elkaar gehusseld hebben. Door goed op te letten op de route, krijg je de juiste volgorde van de foto's en hiermee ook de juiste lettercombinatie om het 21-letterwoord te vinden.
Vanaf 120,- per tukMeer

DAF selfiegame

Deze DAF selfietocht verwacht iets van je creativiteit! Alle voertuigen/teams krijgen een opdrachtenblad. Tuffend met de DAF volg je een mooie route in en om Vorden. Onderweg probeer je zo creatief mogelijk te zijn om selfies van de de opdrachten te maken. Welk team maakt de meest hilarische selfies? Extra punten zijn te verdienen voor het team dat het snelst reageert op de bonus-opdrachten via de groeps-app.
Vanaf 37,50 p.p. bij 4 personen in één DAFjeMeer


Wist je dat we tientallen uitjes en activiteiten aanbieden?

Klik hier om ze allemaal te bekijken!