• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

DAF

Een oude DAF huren is een mieterse input voor een oud-Hollands Dafje uit. Euh dagje uit! Kijk zie je daar gaan we al, het is ook zo verslavend. Tja, want er is geen mooiere plek op aard dan de groene gekke Achterhoek.

Huur direct een DAFje

  • Prijzen: vanaf €100 (max 4 personen, 2 uur). Dit zijn all-in prijzen, dus inclusief route, instructie, W.A verzekering, volle tank en evt. pechservice. Wij vragen geen borg tenzij vermeld in de bevestiging. Langer huren op aanvraag mogelijk.
  • Leeftijd: minimaal 21 jaar
  • Rijbewijs: uiteraard!
  • Routes: inclusief 

Klik hier voor alle DAF arrangementen

Geheimzinnig verscholen in de hoeken van Gelderland vind je de mooiste plekjes langs velden, boerderijen en bossen. Onderweg karren jullie langs lieflijk loeiende koeien en rustieke maïsvelden. Hier en daar staan ezels en struisvogels. Want zelfs de vogels van Down Under vinden het hier goed toeven. Je kachelt langs beekjes en kastelen.


Een oude DAF huren bij Free-Wheel

Wil je een eigen route rijden? Dat kan, maar er zijn wel een aantal voorwaarden:
  • Maximaal 50 km voor de totale rit
  • Een straal van maximaal 20 km van Vorden
  • je mag alleen over de verharde binnenwegen en niet over provinciale wegen (80/100 km)
  • en we willen graag vooraf de route inzien
Waarom deze regels? In geval van pech met de DAF is het anders voor ons niet mogelijk om pechhulp te leveren als je ergens ver weg langs de kant van de weg staat.Iedereen van minimaal 21 jaar met geldig rijbewijs B mag een oude DAF huren én besturen.
Voordat jullie uitje van start gaat, leggen we natuurlijk even uit hoe het allemaal werkt.
Echt alleen de DAF huren? Kijk op www.daftours.nl.
Al onze Dafjes hebben pientere pookjes, donders dunne banden en sublieme stuurtjes.
Wij hebben oneindige service en willen je écht graag aan het (te) gekste uitje ooit helpen.
Een oude DAF huren bij Free-Wheel kun je combineren met al die andere leuke uitjes en activiteiten van ons.

Voor dit gegarandeerd plezier & de glimlach rekenen wij de volgende tarieven:
Ochtendtour van 2 uur tussen 10.00-12.00 € 100,-
Ochtendtour van 3 uur tussen 09.30-12.30 € 120,-
Middagtour van 3 uur tussen 13.00-17.00 € 140,-

* Andere tijden in overleg

.

Oude DAF huren

Een oude DAF 33 huren is een succes voor een geslaagde dag. Dagje uit wordt een DAFje uit. Tja, want er is geen mooiere plek op aard dan het groene en gekke Achterhoek. Geheimzinnig verscholen in de hoeken van Gelderland vind je de mooiste plekjes langs velden, boerderijen en bossen. Onderweg karren jullie langs loeiende koeien en rustieke maïsvelden. Hier en daar staan ezels en misschien wel de prins op het witte paard. Het is goed toeven op onze mooie routes. Je kachelt langs beekjes en kastelen onderweg relaxt je bij leuke horeca gelegenheden.
duur: 2 tot 3 uur - vanaf € 25,- p.pMeer

DAF the game

Tijdens DAF the Game fotopuzzeltocht ga je met je team de weg op, Onderweg beantwoord je een aantal vragen en stuur je een zo orgineel mogelijke hollandse foto in. Deze maak je bij de Molen in buurtschap Linde. Op zaterdagen is de molennaar aanwezig. Hij geeft graag uitleg over het malen van graan. Onderweg ga je ook nog op zoek naar bijzondere plaatjes  Jullie krijgen een mapje met 21 foto’s mee die niet in juiste volgorde liggen. Door goed op te letten op de route, krijg je de juiste volgorde van de foto's en zo de juiste lettercombinatie om het 21 letterwoord te vinden. 
Heb je het juiste 21 letterig woord, alle vragen goed, en een orginelene hollandse foto gemaakt dan is de kans groot dat je wint.
duur: 3 tot 4 uur - vanaf € 35,- p.pMeer

DAF Selfiegame

Deze DAF selfietocht verwacht iets van je creativiteit. De oude DAF33 gaan we combineren met het nieuwe.

Alle voertuigen/teams krijgen een opdrachtenblad. Tuffend met de DAF volg je een mooie route in en om Vorden. Onderweg probeer je zo creatief mogelijk te zijn om selfies van de de opdrachten te maken. Welk team reageert het snelst op de extra opdrachten die via de groeps-app binnen komen en verdient zo een extra punt? En wie maakt de meest hilarische seflies? En wint hiermee de DAF selfiegame!
duur: 3 uur - vanaf € 37,50 p.pMeer

DAF culinair

Een DAF Culinair avond is een wel heel smaakvolle avond uit. Zowel in stijl als op je bord. Tuffend in een oude DAF 33 rijden jullie langs bossen en boerderijen van gerecht naar gerecht. Jullie genieten drie gangen bij drie verschillende restaurants in Almen, Lochem en Vorden. Maar voordat jullie starten, leggen we jullie eerst haarfijn uit hoe je oma’s pruttelbak het beste bestuurt. Daarna gaan we van start langs velden en bossen richting een riante DAF culinair avond.
duur: 5 uur - vanaf € 77,50 p.pMeer

Choco DAF tour

We starten en ontvangen jullie hartelijk bij Free-wheel in Vorden. Na de uitleg kan iedereen zijn borst nat maken voor een tochtje in een oude DAF 33. Dat is al een belevenis opzich. De route met de Daf voert jullie door de prachtige omgeving van Vorden. Na een klein uurtje komen jullie aan bij Chocolaterie "Magdalena".
duur: 3,5 uur - vanaf € 60,- p.pMeer

DAF en Solex

De helft van de groep stapt in de originele DAF 33 terwijl de rest op een nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer.Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick of gewoon een gezellig terrasje! Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen (mag maar hoeft niet) jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere route terug naar Vorden.
duur: 3 uur - vanaf € 33,25 p.pMeer