• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Bedrijfsuitjes in de Achterhoek

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes, actieve teamuitjes, een oergezellig dagje uit met je collega’s of teambuildingsactiviteiten in de mooie Achterhoek? Wij hebben wat jij zoekt!

 
 
Ga meteen naar alle bedrijfsuitjes!

De top 5 teamuitjes van 2023!

Free-wheel heeft ruim 25 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes voor kleine en grote groepen, zowel op locatie als bij ons aan de Netwerkweg in Vorden. Jaarlijks organiseren wij uitjes voor ruim honderden groepen.

Onze kracht? Maatwerk, meedenken en mixen & matchen! Zo wordt jullie bedrijfsuitje een groot succes.


De leukste ideeën voor een teamuitje in de Achterhoek

Elk bedrijf zou jaarlijks een teamuitje moeten hebben. Het is een geweldige manier om een band op te bouwen met je collega's én plezier te hebben.

Wij hebben een uitgebreid aanbod van uitjes voor bedrijven en teams. Zie je een leuk arrangement, maar wil je dit liever met een ander voertuig? Of heb je zelf een idee voor jullie uitje? We denken graag met je mee!
Neem contact met ons op via het contactformulier of bel vrijblijvend 0575-554228 (keuzemenu 2 - bel bij voorkeur tijdens kantooruren).

Actieve bedrijfsuitjes - hard warken, hard spöllen

Zijn jullie een stel fanatiekelingen? En niet vies van een sportieve uitdaging? Kies voor Expeditie Robinson als bedrijfsuitje. Niet op een onbewoond eiland, maar ‘gewoon’ in de mooie bossen van Vorden. Vuurtje stoken, krachtmetingen, tactisch overleg, samenwerken, vragenrondes, alles komt voorbij bij Expeditie Bronckhorst. Welk team voert de pittige opdrachten het beste en snelste uit? En welke collega blijkt over onvermoede krachten te beschikken?

Boogschieten en paalwerpen zijn twee onderdelen van onze Highland Games. Bij deze Schotse spelen in een Achterhoeks jasje strijd je mét en tégen je collega’s. Het fysieke deel wordt afgesloten met een kopspijker-ronde. Wij zorgen voor de rokjes, jullie voor een flinke dosis enthousiasme!

Na alle strijd, strategie en schik is er de mogelijkheid om met een hapje en drankje (of een complete bbq of buffet) na te praten op ons overdekte terras of in de gezellige woonkamer.

 Gezellige bedrijfsuitjes - gezelligheid voor iedereen

Niet iedereen wil zich bij een bedrijfsuitje in het zweet werken. Daarom hebben we ook een heleboel groepsactiviteiten waarbij plezier en ontspanning de belangrijkste doelen zijn! En vooruit, ook een beetje strijd.

Bij Maf in een Daf maken jullie tijdens een hilarische rit met DAFjes uit de jaren ’70 de mafste selfies. Deze foto’s stuur je door naar een gezamenlijke appgroep. Daar worden ze beoordeeld op onder andere originaliteit en natuurlijk mafheid door de strenge doch rechtvaardige Free-wheeljury.

Deze selfie-game kan ook worden gespeeld met elektrische steps of scooters of de tuk tuks.

DAF – the Game is een autopuzzeltocht met onze truttenschudders. Alle vier de inzittenden hebben een taak. Welk team beantwoordt de meeste vragen juist? Op onze speciale route is natuurlijk tijd ingeruimd voor lunch of wat te drinken tussendoor bij populaire horecagelegenheden.

Een rit met de solex blijft onverminderd populair. Deze snorfietsen uit de jaren ’60 zijn én hip én nostalgisch. Zijn jullie met veel mensen? Splits op in twee groepen, bijvoorbeeld mannen en vrouwen, kantoorpersoneel en werkvloerpersoneel, etc. Jullie volgen dezelfde route, maar de ene groep gaat in tegenovergestelde richting. In het midden ontmoeten jullie elkaar bij pannenkoekenhuis De Heikamp voor een ambachtelijke pannenkoek. Over gave bedrijfsuitjes gesproken!

Culinaire bedrijfsuitjes – chocolade & wijn

Met onze culinaire uitjes geniet je dubbelop: én van het Achterhoekse landschap én van heerlijke chocolade of wijntjes!

De DAF Choco-tour bestaat uit een rit met een DAF 33 door het buitengebied van Vorden en een workshop bonbons maken in het Chocolade-Atelier van Magdalena. Jullie gaan de allerlekkerste chocolaatjes helemaal zelf maken!

Wist je dat de Achterhoek rijk is aan wijnmakers? Momenteel zijn er zo’n 20 wijnbedrijven die gezamenlijk verschillende wijntjes op de markt brengen. Met ons wijnboerderij-arrangement zoef je op hippe elektrische steps via een speciale route naar Wijngoed Kranenburg. Daar wacht jullie een rondleiding tussen de druivenranken en natuurlijk een proeverij met hapjes.

Teambuilding - serieus werk

Teambuilding heeft vaak verschillende doelen zoals elkaar beter leren kennen of de samenwerking verbeteren. En dat natuurlijk op een zo plezierig mogelijke manier.

Bij verschillende van onze uitjes is samenwerken binnen en tussen teams een belangrijk punt. Vooral Expeditie Bronckhorst en onze 16-persoons Canadese kano lenen zich daarom voor teambuildinguitjes.

Personeelsuitje in de winter – daar loop je warm voor

De meeste personeelsuitjes worden in de warmere maanden gehouden. Maar waarom zou je het niet eens over een andere boeg gooien en kiezen voor een ‘winters’ uitje? Juist in die eerste maanden van het jaar kunnen veel mensen wel een vrolijke opsteker gebruiken!

En van de puzzelrit met de DAFjes word je instant vrolijk. Het maakt niet uit of het zonnetje wel of niet schijnt; van onze regenboog aan truttenschuddertjes fleurt iedereen meteen op! Combineer dit met een stamppottenbuffet of een winterse BBQ die jullie bij terugkomst opwacht in onze behaaglijke woonkamer.

Ook een topper voor de koudere maanden is de DAF Culinair lunch-tocht. Hierbij combineer je een ritje door de Achterhoek met een 3-gangen lunch bij 3 verschillende lokale restaurants.

Eten & drinken

We denken ook aan de innerlijke mens, want na of tussen alle activiteiten door, gaan een hapje en drankje er wel in! Dankzij onze vertrouwde culinaire partners kunnen we verschillende leuke menu’s aanbieden: van koud en warm buffet, stamppotten, BBQ en burgers tot gebak, lunch en goedgevulde picknickmanden. Natuurlijk houden we rekening met dieetwensen.

We hebben een ruim (overdekt) terras met (picknick)banken en statafels. Bij koud weer zit je heerlijk warm in onze gezellige woonkamer, waar plaats is voor 30-40 mensen. Er staan banken met kussen, statafels en er is een barretje.

Bedrijfsfeest of bedrijfsevenement op locatie

Houden jullie een bedrijfsfeest op eigen terrein? Wij komen graag op jullie feestje! Zo stonden we in 2022 met onze hele vloot in Hengelo (GLD) bij het bedrijfsevenement van de gemeente Bronckhorst. Maar liefst 200 personen toerden en vaarden die dag door de omgeving met onze scooters, DAFjes, solexen, kano’s en meer. Het was een groot succes. Ook bij kleinere groepen kunnen we op locatie komen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Prijzen voor elk budget

De prijzen van de verschillende uitjes variëren. Kies je voor een los uitje of voor een compleet arrangement met eten en drinken? De goedkoopste bedrijfsuitjes beginnen vanaf €17,50 per persoon, en dat is inclusief koffie, thee en wat lekkers.

Veelgestelde vragen over onze uitjes

Kunnen we ook zelf een arrangement samenstellen? Kunnen we bij jullie parkeren? Wat als een collega geen rijbewijs heeft?

Antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen (over o.a. dieetwensen, weersomstandigheden, annuleringsvoorwaarden, het boeken, minumum aantal deelnemers) vind je in onze FAQ.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een bericht via het contactformulier. Je krijgt binnen 1-3 werkdagen antwoord. Kun je niet zolang wachten? Bel ons dan op 0575-554228 (keuzemenu 2, bel bij voorkeur tijdens kantooruren).