• Jouw perfecte uitje
  geregeld van A tot Z...

Bedrijfsuitjes in de Achterhoek

Op zoek naar originele bedrijfsuitjes, actieve teamuitjes, een oergezellig dagje uit met je collega’s of teambuildingsactiviteiten in de mooie Achterhoek? Bij ons kan dat allemaal!

 
De top 5 bedrijfsuitjes van 2024!

Free-wheel heeft ruim 25 jaar ervaring met het organiseren van bedrijfsuitjes voor kleine en grote groepen, zowel op locatie als bij ons aan de Netwerkweg in Vorden. Jaarlijks organiseren wij uitjes voor honderden groepen.

Onze kracht? Maatwerk, meedenken en het mixen & matchen van uitjes en arrangementen! Zo wordt jullie bedrijfsuitje een groot succes.

Wij werkten al voor deze bedrijven Klik hier om al onze groepsuitjes te bekijken


De top 5 bedrijfsuitjes van 2024!

DAF selfiegame

Een oude DAF huren is een mieterse input voor een oud-Hollands Dafje uit. Euh dagje uit! Kijk zie je daar gaan we al, het is ook zo verslavend. Tja, want er is geen mooiere plek op aard dan de groene gekke Achterhoek. Tijdens deze rit sturen jullie de mafste selfies door naar een gezamenlijke appgroep. Daar worden ze beoordeeld op onder andere originaliteit en natuurlijk mafheid door de strenge doch rechtvaardige Free-wheeljury.
duur: 3 uur - 37,50 p.p bij 4 personen in een DAF (150,- per DAF)Meer

Solex - karten - solex

Een lekker dagje uit? Dan is de combinatie Solex+ Karten helemaal top!
Vanaf Free-wheel gaan jullie na een korte instructie en testrijden met de solexen richting Eefde. Daar wacht een uitdagende outdoor kartbaan op jullie. Jullie racen een manche, houden desgewenst een pauze, en stappen vervolgens weer op de Solex om de route terug richting Free-wheel te vervolgen.
duur: 3 uur - vanaf 52,50 ppMeer

Highland Games met BBQ

Bij de Schotse Highland Games dagen jullie elkaar uit: welk team gooit de paal het verst, scoort de meeste boogschietpunten of is het snelst op de caber wave? Uiteraard wordt iedereen uitgedost in kilts! Tussen de onderdelen door is er tijd voor een hapje en een drankje. Jullie sluiten dit sportieve bedrijfsuitje af met een barbecue op ons (overdekte) terras. Liever een burgermenu? Dat kan natuurlijk ook.
duur 3 uur - vanaf 47,75Meer

Fat Max e-step selfiegame

De elektrische Kickbike Fat Max step is volledig aangedreven door elektriciteit. Hij is dus beter voor het milieu en ook nog eens ontzettend leuk!

Tijdens deze rit sturen jullie de mafste selfies door naar een gezamenlijke appgroep. Daar worden ze beoordeeld op onder andere originaliteit en natuurlijk mafheid door de strenge doch rechtvaardige Free-wheeljury.
duur: 3 uur - 35,- ppMeer

Expeditie Robinson (Bronckhorst) - BBQ of buffet

Wie kent het niet van de tv! Het populaire programma Expeditie Robinson.
Programma waarin kandidaten tegen elkaar strijden, op een onbewoond eiland, doorproeven te winnen en elkaar strategisch weg te stemmen. Onze Expeditie Bronckhorst is net zo opwindend en avontuurlijk.
duur: 5,5 uur - vanaf 59,- ppMeer


Nog meer zien? Bekijk hier al onze uitjes!


De leukste ideeën voor een teamuitje in de Achterhoek

Elk bedrijf zou jaarlijks een teamuitje moeten hebben. Het is een geweldige manier om een band op te bouwen met je collega's én plezier te hebben. Wij hebben een uitgebreid aanbod van uitjes voor bedrijven en teams. Zie je een leuk arrangement, maar wil je dit liever met een ander voertuig? Of heb je zelf een idee voor jullie uitje? We denken graag met je mee!

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel vrijblijvend 0575-554228 (keuzemenu 2 - bel bij voorkeur tijdens kantooruren).

Wij werkten al voor deze bedrijven
 

Actieve bedrijfsuitjes - hard warken, hard spöllen

 • Zijn jullie een stel fanatiekelingen? En niet vies van een sportieve uitdaging? Kies voor Expeditie Robinson als bedrijfsuitje. Niet op een onbewoond eiland, maar ‘gewoon’ in de mooie bossen van Vorden. Vuurtje stoken, krachtmetingen, tactisch overleg, samenwerken, alles komt voorbij bij Expeditie Bronckhorst. Welk team voert de pittige opdrachten het beste en snelste uit? En welke collega blijkt over onvermoede krachten te beschikken?
 • Boogschieten en paalwerpen zijn twee onderdelen van onze Highland Games. Bij deze Schotse spelen in een Achterhoeks jasje strijd je mét en tégen je collega’s. Het fysieke deel wordt afgesloten met een kopspijker-ronde. Wij zorgen voor de rokjes, jullie voor een flinke dosis enthousiasme!

Na alle strijd, strategie en schik is er de mogelijkheid om met een hapje en drankje (of een bbq of buffet) na te praten op ons overdekte terras of in de gezellige woonkamer.


(Oer)gezellige bedrijfsuitjes - gezelligheid voor iedereen

Niet iedereen wil zich bij een bedrijfsuitje in het zweet werken. Daarom hebben we ook een heleboel groepsactiviteiten waarbij plezier en ontspanning de belangrijkste doelen zijn! En vooruit, ook een beetje strijd.

 • Bij Maf in een Daf maken jullie tijdens een hilarische rit met DAFjes uit de jaren ’70 de mafste selfies. Deze foto’s stuur je door naar een gezamenlijke appgroep. Daar worden ze beoordeeld op onder andere originaliteit en natuurlijk mafheid door de strenge doch rechtvaardige Free-wheeljury. Deze selfie-game kan ook worden gespeeld met elektrische scooters, E-steps of de tuk tuks.
 • DAF – the Game is een autopuzzeltocht met onze truttenschudders. Alle vier de inzittenden hebben een taak. Welk team beantwoordt de meeste vragen juist? Op onze speciale route is natuurlijk tijd ingeruimd voor lunch of wat te drinken tussendoor bij populaire horecagelegenheden.
 • Een rit op de solex blijft onverminderd populair. Deze snorfietsen uit de jaren ’60 zijn én hip én nostalgisch. Zijn jullie met veel mensen? Splits op in twee groepen, bijvoorbeeld mannen en vrouwen, kantoorpersoneel en werkvloerpersoneel, etc. Jullie volgen dezelfde route, maar de ene groep gaat in tegenovergestelde richting. In het midden ontmoeten jullie elkaar bij pannenkoekenhuis De Heikamp voor een ambachtelijke pannenkoek. Over gave bedrijfsuitjes gesproken!
 

Culinaire bedrijfsuitjes - chocolade en wijn

Met onze culinaire uitjes geniet je dubbelop: én van het Achterhoekse landschap én van heerlijke chocolade of wijntjes!

 • De DAF Choco-tour bestaat uit een rit met een DAF 33 door het buitengebied van Vorden en een workshop bonbons maken in het Chocolade-Atelier van Magdalena. Jullie gaan de allerlekkerste chocolaatjes helemaal zelf maken!
 • Wist je dat deze streek rijk is aan wijnmakers? Momenteel zijn er zo’n 20 bedrijven die samen meerdere Achterhoekse wijntjes op de markt brengen. Met ons wijnboerderij-arrangement zoef je op hippe elektrische steps via een speciale route naar Wijngoed Kranenburg. Daar wacht jullie een rondleiding tussen de druivenranken en natuurlijk een proeverij met hapjes.
 

Teambuilding - serieus werk

Teambuilding heeft vaak verschillende doelen zoals elkaar beter leren kennen of de samenwerking verbeteren. En dat natuurlijk op een zo plezierig mogelijke manier.

Bij verschillende van onze uitjes is samenwerken binnen en tussen teams een belangrijk punt. Vooral Expeditie Bronckhorst en onze 16-persoons kano lenen zich daarom voor teambuildinguitjes.


Personeelsuitje in de wintermaanden - daar loop je warm voor

De meeste personeelsuitjes worden in de warmere maanden gehouden. Maar waarom zou je het niet eens over een andere boeg gooien en kiezen voor een 'winters' uitje? Juist in die eerste maanden van het jaar kunnen veel mensen een vrolijke opsteker gebruiken!

 • En van de autopuzzelrit met de DAFjes word je instant vrolijk. Het maakt niet uit of het zonnetje wel of niet schijnt; van onze regenboog aan truttenschuddertjes fleurt iedereen meteen op! Combineer dit met een stamppottenbuffet of een winterse BBQ die jullie bij terugkomst opwacht in onze behaaglijke woonkamer.
 • Ook een topper voor de koudere maanden is het culinair arrangement met de DAF. Hierbij combineer je een ritje door de Achterhoek met een 3-gangen lunch bij drie verschillende lokale restaurants. Op elk adres genieten jullie van één gang.
 

Eten en drinken

We denken ook aan de innerlijke mens, want na of tussen alle activiteiten door, gaan een hapje en drankje er wel in! Dankzij onze vertrouwde culinaire partners kunnen we verschillende leuke menu’s aanbieden: van koud en warm buffet, stamppotten, BBQ en burgers tot gebak, lunch en goedgevulde picknickmanden. Natuurlijk houden we rekening met dieetwensen. Op onze pagina Eten en Drinken staan alle mogelijkheden.

We hebben een ruim (overdekt) terras met (picknick)banken en statafels. Bij koud weer zit je heerlijk warm in de gezellige woonkamer, waar plaats is voor 30-40 mensen. Er staan banken met kussen, statafels en er is een barretje.


Bedrijfsfeest of bedrijfsevenement op locatie

Houden jullie een bedrijfsfeest op eigen terrein? Wij komen graag op jullie feestje! Zo stonden we in 2022 met onze hele vloot in Hengelo (GLD) bij het bedrijfsevenement van de gemeente Bronckhorst. Maar liefst 200 personen toerden en vaarden die dag door de omgeving met onze scooters, DAFjes, solexen, kano’s en meer. Het was een groot succes. Ook bij kleinere groepen kunnen we op locatie komen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.


Uitjes voor elk budget

De prijzen van de verschillende uitjes variëren. Kies je voor een los uitje of voor een compleet arrangement met eten en drinken? De goedkoopste bedrijfsuitjes beginnen vanaf €17,50 per persoon, en dat is inclusief koffie, thee en wat lekkers.


Veelgestelde vragen over onze uitjes

Kunnen we ook zelf een arrangement samenstellen? Kunnen we bij jullie parkeren? Wat als een collega geen rijbewijs heeft?

Antwoorden op deze en andere veelgestelde vragen (over o.a. dieetwensen, weersomstandigheden, annuleringsvoorwaarden, het boeken, minumum aantal deelnemers) vind je in onze FAQ.

Staat je vraag er niet tussen? Stuur een bericht via het contactformulier. Je krijgt binnen 1-3 werkdagen antwoord. Kun je niet zolang wachten? Bel ons dan op 0575-554228 (keuzemenu 2, bel bij voorkeur tijdens kantooruren).


Wist je dat we nog meer activiteiten en arrangementen hebben dan de hierboven genoemde?

Nog meer leuks?! Kom maar op!
We werkten al voor: