• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Fat Max

Een E-funcruiser is een elektrische step die 25 kilometer per uur kan gaan. De E-funcruiser is gaaf, groen en geruisloos. Een tocht op een E-funcruiser is niet alleen fun, het is ook nog eens duurzaam. De actieradius van deze step bedraagt ca 30-35 km. Een zeer verantwoord bedrijfsuitje door de weelderige Achterhoek.

De Fat Max is een elektrische step met een wat stoerder uiterlijk dan de E-funcruiser. De banden en wielen zijn breder, wat deze step geschikt maakt om off-road mee te rijden. De actieradius bedraagt ca. 40 km.

Kosten funcruiser € 30,- p.p. 
Fat Max € 32,50 p.p.


Duurzaam, dat past mij!

Fat Max high wine of high beer

Als er een High Tea uitje is, waarom dan geen Fat max High Beer/Wine? Dat wisten wij ook niet, dus hebben we er direct één gebouwd.

Op de Fat Max door de mooie Achterhoek. Dat is allermachtig prachtig. En dan met in je achterhoofd die High Beer of High Wine die eraan zit te komen. Het kan niet op!

Bij Grand Bistro de Rotonde in Vorden mag je wel 2,5 uur lang schitteren in bieren of wijnen proeven. Daarbij worden ook nog eens heerlijke frietjes en tapashapjes geserveerd!
duur: 5,5 uur - vanaf 77,50 ppMeer

Kickbike Fat max verhuur

Deze elektrische step 'Kickbike Fat Max' wordt volledig aangedreven door elektriciteit. Hij is dus beter voor het milieu en bovendien superleuk!

De Kickbike Fat Max is uitermate geschikt voor de mooie wegen door dorpen of bossen. De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, zeer lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat je zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. De brede banden zorgen onderweg voor voldoende grip.
duur: 3 uur - vanaf 32,50 ppMeer

Kickbike Fat Max selfiegame

De elektrische Kickbike Fat Max is volledig aangedreven door elektriciteit, het is dus goed voor het milieu en leuk ook.
De Kickbike Fat Max is uitermate geschikt voor mooie wegen door dorpen of bossen.
De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, zeer lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder op stakel de baas blijft.
Het stoere uiterlijk en de brede wielen & banden zorgt onderweg voor voldoende grip.
Rijden met de elektrische Kickbike Fat Max geeft niet alleen een stoer uiterlijk maar het is nog leuk ook en omdat die 25 kilometer per uur kan valt er veel te zien van de Achterhoek
duur: 3 uur - vanaf 35,- ppMeer