• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Fat Max

Gaaf, groen en geruisloos, dat is de Fat Max elektrische step. Een tocht op deze stoere step met grote banden is niet alleen fun, het is ook nog eens duurzaam. En nog een voordeel: je hebt geen rijbewijs nodig en er geldt geen helmplicht! 

Boek meteen een Fat Max e-step

  • Prijzen: vanaf €32,50 (3 uur) pp. Dit zijn all-in prijzen, dus inclusief route, instructie, W.A verzekering, volle accu en evt. pechservice. Wij vragen geen borg tenzij vermeld in de bevestiging. Langer huren op aanvraag mogelijk.
  • Rijbewijs: niet nodig, wel moet je 16 jaar of ouder zijn
  • Routes: inclusief (digitaal)
  • Actieradius: 40 km (afhankelijk van rijgedrag en gewicht)
  • Snelheid: toegestaan 25 km p/u 

Klik hier voor al onze Fat Max arrangementen


De Fat Max is een elektrische step met een wat stoerder uiterlijk dan de E-funcruiser. De wielen zijn breder, wat deze step geschikt maakt om off-road mee te rijden. De actieradius bedraagt ca. 40 km.

Fat Max € 32,50 p.p.

.

Kickbike Fat max verhuur

Deze elektrische step 'Kickbike Fat Max' wordt volledig aangedreven door elektriciteit. Hij is dus beter voor het milieu en bovendien superleuk!

De Kickbike Fat Max is uitermate geschikt voor de mooie wegen door dorpen of bossen. De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, zeer lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat je zonder problemen ieder obstakel de baas blijft. De brede banden zorgen onderweg voor voldoende grip.
duur: 3 uur - € 32,50 p.pMeer

Kickbike Fat Max selfiegame

De elektrische Kickbike Fat Max is volledig aangedreven door elektriciteit, het is dus goed voor het milieu en leuk ook.
De Kickbike Fat Max is uitermate geschikt voor mooie wegen door dorpen of bossen.
De krachtige elektromotor in combinatie met zijn compacte afmetingen, zeer lichte gewicht en prima wendbaarheid zorgen ervoor dat u zonder problemen ieder op stakel de baas blijft.
Het stoere uiterlijk en de brede wielen & banden zorgt onderweg voor voldoende grip.
Rijden met de elektrische Kickbike Fat Max geeft niet alleen een stoer uiterlijk maar het is nog leuk ook en omdat die 25 kilometer per uur kan valt er veel te zien van de Achterhoek
duur: 3 uur - € 35,- p.pMeer