• Jouw perfecte uitje
  geregeld van A tot Z...

E-Chopper huren

Ook voor het huren van E-choppers moet je bij ons zijn! Of je nu gezellig met zijn tweetjes of met een grote groep op pad wil, wij bieden de laagste all-in prijs in de regio voor deze populaire elektrische scooters. Vandaag al op pad? Bel dan 0575-554228 (keuzemenu 2 - bereikbaar tot 22 uur) om meteen te boeken.

Boek nu zo'n stoere E-chopper
 
 • Prijzen: vanaf €30,-. Dit is inclusief route, instructie, speedpedelec helm (verplicht), W.A verzekering, volle accu en evt. pechservice. Wij vragen geen borg, tenzij vermeld in de bevestiging. 
 • Duur: 2 uur (25 km) of 3 uur (38 km). Langer huren op aanvraag mogelijk.
 • Rijbewijs: ja, brommer-, motor- of autorijbewijs
 • Routes: inclusief (digitaal)
 • Actieradius: 40 km (afhankelijk van rijgedrag en gewicht)
 • Snelheid: toegestaan 25 km p/u (met cruisecontrol!)

Het is onze ervaring dat de meeste mensen zo wegrijden op de E-chopper, of ze scooter-ervaring hebben of niet. Uiteraard leggen we van tevoren uit hoe hij werkt en maak je een klein proefrondje om de scooter uit te proberen.

Bekijk alle E-chopper arrangementen


E-chopper arrangementen

E-chopper huren

Ook voor het huren van E-Choppers moet je bij ons zijn! Of je nu gezellig met zijn tweetjes of met een groep op pad wil, wij bieden de laagste all-in prijs in de regio voor deze populaire elektrische scooters.
Op zoek naar een arrangement voor groepen? Combineer de E-Choppers met onze elektrische steps voor een duurzaam uitje, of met Solexen voor een rit vol ronkende nostalgie en moderne techniek. Afsluiten met een BBQ of buffet behoort ook tot de mogelijkheden.
duur: 2 tot 3 uur - vanaf € 30,- p.pMeer

E-chopper selfiegame

Een hilarisch uitje! Iedereen krijgt een opdrachtenblad mee met selfies die hij/zij moet maken. Het team met de origineelste selfies en meest volbrachte opdrachten wint het spel. De selfies moeten worden doorgestuurd in een groepsapp die speciaal voor de activiteit wordt aangemaakt.
duur: 3 uur - 37,50 ppMeer

E-chopper wijnboerderij

Weet jij hoe wijn gemaakt wordt? Bij dit uitje toer je met de E-chopper via een mooie route naar Wijngoed Kranenburg. Via een idyllisch stukje loop je naar de wijngaard, waar wijnboer Henk al op je wacht. Hij weet alles van (Achterhoekse) wijnen. Tijdens een boeiende rondleiding vertelt Henk hoe hij zijn druiven omtovert in heerlijke wijn. En dat laat hij gelukkig ook proeven!
duur: 3,5 tot 4,5 uur - € 50,- p.pMeer

E-chopper klimbos

Ben je met een grote groep, dan is dit wisselprogramma iets voor jullie. De groep wordt gesplitst waarbij de helft start in het klimbos. Na een duidelijke instructie betreed je het klimbos en ga je de uitdaging aan in een van de verschillende uitgezette routes en gradaties.
De andere deelnemers stappen op de E-chopper en gaan een leuke route rijden in de omgeving van Ruurlo.Na anderhalf uur is het tijd voor een pauze inclusief consumptie en wordt er gewisseld van activiteit. Aansluitend is er de mogelijkheid om af te sluiten met een lekker diner!
duur: 5 tot 6 uur - € 60,50 p.pMeer

E-chopper koe knuffelen

Op de E-chopper naar een zalige zorgboerderij. Dit is een uitje dat je niet snel zult vergeten. Knuffel een koe. Heerlijk warm en ontspannend. En een beetje spannend ook wel? Als het aan roodbonte koeien Lucie, Bleske en Willy ligt niet hoor. Die houden van knuffelen en geaaid worden. Koeien zijn dan ook echte gezelschapsdieren. Net als wij.
Zorgboerderij Den Brandenhorst heeft nog meer van die oergezellige koeien. Zwartbonte koeien Marieke en Bertina bijvoorbeeld. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie gaan jullie gekleed in blauwe overal, laarzen en rode kiel de stal of de wei in. Koe knuffelen is een geweldige ervaring die je nooit zal vergeten.
Dus kom op. Toe! Knuffel een koe.

De E-Chopper kost 35,- p.p, en het koe knuffelen 25,- p.p
wat het totaal bedrag op 60,- p.p maakt
duur: 3 tot 3,5 uur - € 60,- p.pMeer

E-chopper High wine/beer

Bij Grand Bistro "de Rotonde" in Vorden mag je wel 2,5 uur lang schitteren in bieren of wijnen proeven. Het betreft hier een 5 gangen proeverij (5 wijntjes/biertjes inbegrepen, exacte menu op aanvraag)

Klik op onderste knop Meer > voor de voorwaarden
duur: 4,5 tot 5,5 uur - vanaf € 82,50 per persoonMeer

E-Choppers huren met een groep

Wil je voor een familieuitjebedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in de Achterhoek met een grote groep op pad? Dan is een arrangement met verschillende voertuigen een aanrader. Onderweg wissel je af, zodat iedereen alle voertuigen kan uitproberen.

 • Wil je een duurzaam uitje? Boek dan ook elektrische steps! Bijkomend voordeel: degenen die geen rijbewijs hebben, mogen hier wél mee rijden. Ook heel fijn: deze E-steps hebben grote wielen en een ruim formaat, waardoor je een comfortabele wegligging hebt.

 • De E-Choppers kun je ook combineren met die andere stoere 'bikes' van ons, de solexen! Deze Nederlandse snorfietsen uit de jaren '60 zijn een mooi contrast met de nieuwe elektrische choppers. Geronk versus fluisterstil, nostalgie versus moderne techniek.

 • Sluit jullie dagje uit af met een barbecue of een buffet op ons overdekte terras, waar je uitkijkt op de groene achtertuin.

En heb je zelf ideeën die nog niet bij onze uitjes & arrangementen staan? Bel of email ons, we denken graag met je mee. Zo zijn bovenstaande uitjes bijvoorbeeld ook op locatie mogelijk.


Met zijn tweetjes op elektrische scooters door Vorden en omgeving

E-choppers zijn ideaal voor een romantisch ritje of vriendinnenuitje: ze zijn namelijk fluisterstil!
Zo voer je onderweg een gesprek met elkaar zonder te moeten schreeuwen. Extra bonus: je hoort ook nog eens het vrolijke gekwetter van de vogeltjes.

Onze (digitale) routes wijzen je de weg naar de mooiste plekjes van Vorden en de Achterhoek. Maar dat betekent niet alleen maar molens en kastelen, want we hebben natuurlijk ook gedacht aan heerlijke terrasjes. Haast je niet, je hebt bij ons voldoende tijd om van een cappuccino met gebak of een pannenkoek te genieten. 


Tip: de mooiste scooterroutes van de Achterhoek

We hebben verschillende routes uitgestippeld die dwars door de Achterhoek gaan. Vertel ons waar jullie interesse naar uit gaat, dan krijg je van ons de route die het beste bij jullie wensen past.

Wil je langs bezienswaardigheden zoals kastelen of molens, kunst bewonderen in de lokale musea of ergens heerlijk lunchen? Wij weten waar je moet zijn. Hier een paar van onze tips in de omgeving van Vorden en Ruurlo:

 • Een bezoek aan de acht Vordense kastelen op de bekende Achtkastelenroute is absoluut een aanrader. Enkele zijn (op speciale dagen) voor publiek geopend, zodat je ook de imponerende interieurs kunt bewonderen.

 • Voor een snelle koffie, een ijsje of een toiletstop stap je binnen bij de Lindesche molen. Het zeer propere toilet hier schitterde in de zomer van 2022 in het televisieprogramma Dwars Door de Lage Landen, dat ging over het Pieterpad dat dwars door Vorden loopt!

 • Voor de lekkerste pannenkoeken van Nederland zoef je met je E-chopper binnendoor naar Ruurlo, waar je pannenkoeken van eigen graan eet bij De Heikamp. In Ruurlo is ook het bekende Museum More gevestigd.


Veelgestelde vragen over de E-Chopper:

 

 • Kun je met 2 personen op een E-Chopper?

Onze E-choppers zijn niet geschikt voor twee volwassenen, maar het is wel mogelijk een kind (leeftijdsindicatie 8 jaar) achterop mee te nemen.

 • Heb je een rijbewijs nodig voor een E-Chopper?

Ja, om op een E-Chopper te rijden heb je een geldig rijbewijs nodig voor de brommer, motor of auto. Geen rijbewijs? Onze elektrische steps zijn dan een uitstekend alternatief! Ze kunnen even hard als de E-Chopper en zijn dus ook goed te combineren in een uitje. Wij hebben twee varianten, de Kickbike Fat Max en de E-funcruiser. Het zijn allebei solide E-steps met grote banden.

 • Is rijden op een E-Chopper moeilijk?

Als je geen scooters of brommers gewend bent, is het misschien eventjes wennen, maar de ervaring leert ons dat eigenlijk iedereen zo met een E-Chopper wegrijdt. Natuurlijk geven we je vooraf duidelijke aanwijzingen en mag je een proefrondje rijden!


Bekijk hier de 5 meestgeboekte uitjes van dit moment!