• Jouw perfecte uitje
  geregeld van A tot Z...

E-Chopper

Ook voor het huren van E-Choppers moet je bij ons zijn! Of je nu gezellig met zijn tweetjes of met een groep op pad wil, wij bieden de laagste all-in prijs in de regio voor deze populaire elektrische scooters. Vandaag al op pad? Bel snel 0575-554228 om te boeken.

Op zoek naar een arrangement voor groepen? Combineer de E-Choppers met onze elektrische steps voor een duurzaam uitje, of met solexen voor een rit vol ronkende nostalgie en moderne techniek. Afsluiten met een BBQ of buffet behoort ook tot de mogelijkheden. Kijk hieronder voor meer info.Tarieven E-Chopper huren


 • Prijzen: 2 uur = 30,00 pp (25 km); 3 uur = 35,00 pp (38 km); Langer huren op aanvraag mogelijk. Dit zijn all-in prijzen, dus inclusief speedpedelec helm (verplicht), W.A verzekering, instructie, route, volle accu en evt. pechservice.
 • Duur: 2 of 3 uur, dit is inclusief een korte instructie aan het begin
 • Verzekering: inclusief WA verzekering
 • Borg: nee, wij vragen geen borg tenzij vermeld in de bevestiging
 • Rijbewijs: ja, brommer-, motor- of autorijbewijs
 • Leeftijd: vanaf 16 jaar
 • Routes: inclusief (digitaal), onderweg kom je langs kastelen, molen en horecagelenheden
 • Passagiers: er kan een kind mee achterop. Indicatie-leeftijd 8 jaar en op eigen risico. Er is geen rugsteun, wel voetensteun!
 • Actieradius: ruim 40-45 km (afhankelijk van rijgedrag en gewicht)
 • Snelheid: toegestaan 25 km p/u (met cruisecontrol!)

Wij gebruiken alleen de beste materialen en onderhouden onze voertuigen goed.

In vakanties en weekenden is verhuur bij voorkeur mogelijk in de ochtend tussen 09.00-12.00 of in de middag vanaf 13.00 uur. Een halve of hele dag huren is op aanvraag mogelijk.

Het is onze ervaring dat de meeste mensen zo wegrijden op de E-Chopper, of ze scooter-ervaring hebben of niet. Uiteraard leggen we van tevoren uit hoe hij werkt en maak je een klein proefrondje om de scooter uit te proberen.

Klik hier om meteen zo'n stoere E-Chopper te boeken!

.

E-chopper huren

Ook voor het huren van E-Choppers moet je bij ons zijn! Of je nu gezellig met zijn tweetjes of met een groep op pad wil, wij bieden de laagste all-in prijs in de regio voor deze populaire elektrische scooters.
Op zoek naar een arrangement voor groepen? Combineer de E-Choppers met onze elektrische steps voor een duurzaam uitje, of met Solexen voor een rit vol ronkende nostalgie en moderne techniek. Afsluiten met een BBQ of buffet behoort ook tot de mogelijkheden.
duur: 2 tot 3 uur - vanaf 30,- ppMeer

E-chopper high beer of high wine

Als er een E-chopper High Tea uitje is, waarom dan geen E-chopper High Beer/Wine? Dat wisten wij ook niet, dus hebben we er direct één gebouwd. Op de E-chopper door de mooie Achterhoek. Dat is allermachtig prachtig. En dan met in je achterhoofd die High Beer of High Wine die eraan zit te komen. Het kan niet op!

Bij Grand Bistro de Rotonde in Vorden mag je wel 2,5 uur lang schitteren in bieren of wijnen proeven. Daarbij worden ook nog eens heerlijke tapashapjes en frietjes geserveerd.
duur: 4,5 tot 5,5 uur - vanaf 75,- ppMeer

E-chopper wijnboerderij

Als je de E-chopper wilt rijden en wijn maken in een dagje uit, dan is dit je droomuitje. Weet jij hoe wijn wordt gemaakt? Nee niet liegen!
Toer met de E-chopper richting het Vordense Wijnboerderij Kranenburg en je weet het binnen no time. Parkeer je E-chopper aan de rand van de wijnranken. Via een idyllisch stukje loop je naar de wijngaard. Daar wacht Henk al op je met wijnen en info.
Henk is een passionist en tijdens een boeiende rondleiding vertelt en verhaalt hij jullie over hoe hij zijn druiven omtovert in heerlijke wijn. En dat laat hij gelukkig ook proeven!
duur: 3,5 tot 4,5 uur - vanaf 42,50 ppMeer

E-chopper klimbos

Ben je met een grote groep, dan is dit wisselprogramma iets voor jullie. De groep wordt gesplitst waarbij de helft start in het klimbos.Na een duidelijke instructie betreed je het klimbos en ga je de uitdaging aan in een van de verschillende uitgezette routes en gradaties. De andere deelnemers stappen op de E-chopper en gaan een leuke route rijden in de omgeving van Ruurlo.Na anderhalf uur is het tijd voor een pauze inclusief consumptie en wordt er gewisseld van activiteit. Aansluitend is er de mogelijkheid om af te sluiten met een lekker diner!
duur: 5 tot 6 uur - vanaf 52,50 ppMeer

E-chopper koe knuffelen

Op de E-chopper naar een zalige zorgboerderij. Dit is een uitje dat je niet snel zult vergeten. Knuffel een koe. Heerlijk warm en ontspannend. En een beetje spannend ook wel? Als het aan roodbonte koeien Lucie, Bleske en Willy ligt niet hoor. Die houden van knuffelen en geaaid worden. Koeien zijn dan ook echte gezelschapsdieren. Net als wij.
Zorgboerderij Den Brandenhorst heeft nog meer van die oergezellige koeien. Zwartbonte koeien Marieke en Bertina bijvoorbeeld. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie gaan jullie gekleed in blauwe overal, laarzen en rode kiel de stal of de wei in. Koe knuffelen is een geweldige ervaring die je nooit zal vergeten.
Dus kom op. Toe! Knuffel een koe.

De E-Chopper kost 35,- p.p, en het koe knuffelen 25,- p.p
wat het totaal bedrag op 60,- p.p maakt
duur: 3 tot 3,5 uur - vanaf 60,- ppMeer

E-Choppers huren met een groep


Wil je voor een familieuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in de Achterhoek met een grote groep op pad? Kies dan voor een arrangement met verschillende voertuigen. Onderweg wissel je af, zodat iedereen alle voertuigen kan uitproberen.

Wil je een 100% duurzaam uitje? Boek dan behalve de E-Choppers ook onze andere elektrische 'fietsen' zoals de Fat Max Kickbikes en de E-funcruisers. Dit zijn elektrische steps, maar dan niet van die kleintjes! Bijkomend voordeel: degenen die geen rijbewijs hebben, mogen wél op de elektrische steps! Deze E-steps hebben grote wielen en een ruim formaat. Die grote wielen zorgen voor een comfortabele wegligging. Door de grootte van de elektrische steps heb je voldoende ruimte om te staan en ben je goed zichtbaar. Steppen is niet nodig, maar mag wel. Het zijn haast elektrische scooters, maar dan zonder zadel.

De E-Choppers kun je ook combineren met die andere stoere 'bike' van ons, de solex! Deze Nederlandse snorfietsen uit de jaren '60 zijn een mooi contrast met de nieuwe elektrische choppers. Geronk versus fluisterstil, nostalgie versus moderne techniek.

Na de rit met zijn allen smullen van een barbecue of een buffet? Dat kan ook bij ons. We hebben een groot overdekt terras, uitkijkend op onze groene achtertuin.

En heb je zelf ideeën die nog niet bij onze uitjes & arrangementen staan? Laat het ons weten, we denken graag met je mee. Zo zijn bovenstaande uitjes bijvoorbeeld ook op locatie mogelijk.

Met zijn tweetjes op elektrische scooters door Vorden en omgeving

Stel je voor: op deze stoere elektrische scooters cruise je door het bekende coulisselandschap waar de Achterhoek om bekend staat. Fluisterstil rijd je over lommerrijke landweggetjes en geniet je van kwetterende vogels. Je hoort zingende merels, miauwende buizerds, het getimmer van spechten... ja, zo stil is de E-Chopper! Zo voer je onderweg ook gemakkelijk een gesprek met elkaar, zonder te moeten schreeuwen.


Dankzij de solide wegligging, comfortabele zitting en de cruise control kom je heerlijk ontspannen aan op de plaats van bestemming: een kasteel, molen, terras of misschien een picknickplaats? Onze speciale routes wijzen je de weg naar de mooiste plekjes van deze regio.Tips: de mooiste scooter routes van de Achterhoek


We hebben namelijk verschillende routes uitgestippeld die dwars door de Achterhoek gaan. Vertel ons waar jullie interesse naar uit gaat, dan krijg je van ons de route die het beste bij jullie wensen past. Wil je langs bezienswaardigheden zoals kastelen of molens, kunst bewonderen in de lokale musea of ergens heerlijk lunchen? Wij weten waar je moet zijn. Hier een paar van onze tips in de omgeving van Vorden en Ruurlo:

 • Een bezoek aan de acht Vordense kastelen op de bekende Achtkastelenroute is absoluut een aanrader. Enkele zijn (op speciale dagen) voor publiek geopend, zodat je ook de imponerende interieurs kunt bewonderen.
 • Voor een snelle koffie, een ijsje of een toiletstop stap je binnen bij de Lindesche molen. Het zeer propere toilet hier schitterde in de zomer van 2022 in het televisieprogramma Dwars Door de Lage Landen, dat ging over het Pieterpad dat dwars door Vorden loopt!
 • Voor de lekkerste pannenkoeken van Nederland zoef je met je E-Chopper binnendoor naar Ruurlo, waar je pannenkoeken van eigen graan eet bij De Heikamp. In Ruurlo is ook het bekende Museum More gevestigd.


Veelgestelde vragen over de E-Chopper

 • Kun je met 2 personen op een E-Chopper?


Onze E-Choppers zijn niet geschikt voor twee volwassenen. Wel is het mogelijk een kind (leeftijdsindicatie 8 jaar) achterop mee te nemen.

 • Heb je een rijbewijs nodig voor een E-Chopper?


Ja, om op een E-Chopper te rijden heb je een geldig rijbewijs nodig voor de brommer, motor of auto. Geen rijbewijs? Onze elektrische steps zijn dan een uitstekend alternatief! Ze kunnen even hard als de E-Chopper. Wij hebben twee varianten, de Kickbike Fat Max en de E-funcruiser.

 • Is rijden op een E-Chopper moeilijk?


Als je geen scooters of brommers gewend bent, is het misschien eventjes wennen, maar de ervaring leert ons dat eigenlijk iedereen zo met een E-Chopper wegrijdt. Natuurlijk geven we je vooraf duidelijke aanwijzingen en mag je een proefrondje rijden.