• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Steppen

Steppen is namelijk gezellig en gezond. Op de step kun je rustig een gesprek voeren. Je gaat zo hard of zacht als je zelf wilt. Bovendien kan iedereen steppen!

Steppen met onze Kickbikes
Door het ietsje grotere voorwiel dan achterwiel, step je wel heel makkelijk op onze kickbikes. Stukken sneller dan op je normale step. Heb je zin in een actieve middag dan is de kickbike precies wat je zoekt. Trouwens ook leuk te combineren met allerlei andere Free-wheel activiteiten. Zoals kanoën. Te land, ter zee en geniet van de frisse lucht.

Je huurt een step bij ons voor €12,50 per persoon per dagdeel.
Leuk om te combineren met een van onze (te) gekste uitjes!

Step - Kano - Step

Een sportief natuurrijk arrangement dat begint met een gezellige steptocht op de Kickbikes door de bosrijke omgeving van Vorden. Onderweg is er tijd genoeg om te kletsen en je te verwonderen over de prachtige landschappen. Bij De Veengoot, aan de rand van Vorden, liggen de kano’s voor je klaar (seizoensafhankelijk ivm waterstand en begroeiing). Je vaart een uur om daarna de tocht op de Kickbike af te maken.
Huur step € 12,50,- p.p
Huur 2-3 pers kano € 30,- per kano


duur 3 uur - vanaf € 22,50 p.pMeer

Kickbike-kano-solex

Super gaaf afwisselend solex uitje dat geschikt is voor alle leeftijden. Degene die nog geen 16 is die gaat op de kickbike! Een beetje Nederlander pakt wat hij pakken kan. Dus de solex, kano en de kickbike. Als je slim bent dan kies je voor dit uitje waarmee je drie vliegen in een klap slaat. Verdeel jouw vrienden, familie en collega’s in twee groepen. InDe kickbike stept zich een weg naar de kano en stapt als eerste in de kano.
De andere groep gaat eerst solex rijden door het mooie Achterhoekse landschap en rijdt naar het wisselpunt om de kano's over te nemen. Beide groepen wisselen van activiteit. Natuurlijk is het wisselpunt en de groep altijd per arrangement op maat te maken!
Huur solex € 36,50 p.p
Huur step € 12,50,- p.p
Huur 2-3 pers kano € 30,- per kano

duur 2 tot 3 uur - vanaf € 34,50 p.pMeer