• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Vrijgezellenfeest

Een vrijgezellenfeest organiseer je maar één keer. Tenminste, dat is de bedoeling. Meer dan alle andere feestjes en uitjes moet een vrijgezellenfeest daarom onvergetelijk en oergezellig zijn. Oh en betaalbaar, dat is ook best prettig. 

De 5 populairste vrijgezellenuitjes van Free-wheel!


Als voorgaande jou logisch in de oren klinkt, dan raden wij je aan een vrijgezellenuitje bij Free-Wheel te boeken.

Wil je zelf je eigen vrijgezellenuitje (of die van je zus, buurjongen, vriend, tante, vader, oma of neef) in elkaar zetten? Dat kan ook! Er zijn oneindig veel verschillende gezellige, maffe en hilarische activiteiten die je bij ons kunt combineren en boetseren tot jouw ideale vrijgezellenuitje.

Hoe je jouw vrijgezellendag ook inricht, met onze hulp kan het niet misgaan. Dit beloven we jou:

  • supergoede ontzorgende begeleiding
  • een scherpe prijs
  • de mooiste wegen van Nederland
  • verse en smakelijke food & drinks
  • en onze ongetemde input om jullie de beste dag ooit te bezorgen!


De 5 populairste vrijgezellenuitjes

Solex - karten - solex

Vanuit Vorden solexen jullie slingerend richting Eefde. Daar wacht een uitdagende outdoor kartbaan op jullie. Jullie racen een manche. Daarna pak je de solex weer op en waai je uit richting Free-wheel. Deze combinatie is de mooiste afwisseling in verschillende soorten pk’s. Van volledige rust en genieten van landschappen naar het skeuren in een kart waarbij van de omgeving niets meer dan een waas van snelheid overblijft! Sluit jullie vrijgezellenuitje af met een BBQ of een High Beer.
duur: 3 uur - vanaf 52,50 ppMeer

High Wine of High Beer tour

Op stoere E-choppers of nostalgische solexen toeren jullie door de mooie Achterhoek. Dat is allermachtig prachtig. En dan met in je achterhoofd die High Wine of High Beer die eraan zit te komen. Het kan niet op!
Bij Grand Bistro de Rotonde in Vorden mag je wel 2,5 uur lang de lekkerste wijnen of bieren proeven. Daarbij worden ook nog eens heerlijke tapashapjes en frietjes geserveerd! Voor wie geen alcohol drinkt, is er de High Friss met frisdranken of de High Friss Deluxe met mocktails.
duur: 4,5 tot 5 uur - vanaf 75,- p.p.Meer

Highland Games met BBQ en biertjes

Alleen voor stoere kerels en dames! Bij de Schots-Achterhoekse Highland Games dagen jullie elkaar uit: welk team gooit de paal het verst of is het snelst op de caber wave? Uiteraard wordt iedereen uitgedost in kilts. Tussen de onderdelen door is er tijd voor een biertje en borrelhapje. Jullie sluiten deze oergezellige bachelor-party af met een barbecue op ons overdekte terras. Liever een burgermenu? Dat kan natuurlijk ook.
duur: 1,5 tot 2 uur - vanaf 515,00 voor 10 personenMeer

E-funcruiser - wijnboerderij

Met 25 km per uur cruisen jullie door de Achterhoek op deze comfortabele elektrische steps. In het groen, door het groen, op naar de wijnboerderij! Daar wacht jullie een rondleiding en natuurlijk een proeverij met hapjes. Nederlandse wijnen zijn populairder dan ooit, dus sla meteen een paar flesjes Achterhoeks rood, wit of rosé in!
duur: 3 uur - 40,- ppMeer

DAF - chocolade workshop

We starten en ontvangen jullie hartelijk bij Free-wheel in Vorden. Na de uitleg kan iedereen zich opmaken voor een tochtje in een oude DAF 33. Dat is al een belevenis op zich! De route met de Daf voert jullie door de prachtige omgeving van Vorden. Onderweg bezoeken jullie Chocolaterie Magdalena voor een workshop bonbons maken. Hmmm!
duur: 3,5 uur - vanaf 60,- p.p. bij 4 personen in een DAFMeer