• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Familieuitjes

Expeditie Robinson (Bronckhorst)

Avonturiers opgelet! Dit uitdagende uitje voor de hele familie is natuurlijk geïnspireerd op het bekende televisieprogramma. Ga met je familie op expeditie in de Achterhoek en test jullie doorzettingsvermogen en creativiteit. Welk team werkt het beste samen en verzamelt de meeste amuletten?

Ps: Expeditie Bronckhorst vindt 'gewoon' plaats in de prachtige Vordense bossen, dus het risico op hongerlijden is minimaal. Wil je op zeker spelen? Boek dan meteen een picknickmand vol lekkers erbij!
duur: 3 uur - 17,50 ppMeer

E-chopper - koeknuffelen

Op de E-chopper naar een zalige zorgboerderij. Dit is een uitje dat je niet snel zult vergeten. Knuffel een koe. Heerlijk warm en ontspannend. En een beetje spannend ook wel? Als het aan roodbonte koeien Lucie, Bleske en Willy ligt niet hoor. Die houden van knuffelen en geaaid worden. Koeien zijn dan ook echte gezelschapsdieren. Net als wij.

Zorgboerderij Den Brandenhorst heeft nog meer van die oergezellige koeien. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie gaan jullie gekleed in blauwe overal, laarzen en rode kiel de stal of de wei in. Koe knuffelen is een geweldige ervaring die je nooit zal vergeten.
Dus kom op. Toe! Knuffel een koe.
duur: 3 tot 3,5 uur - € 60,- p.pMeer

Tuk tuk the Game - puzzeltocht

Bij deze fotopuzzeltocht ga je met je team de weg op, op zoek naar bijzondere plaatjes en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto's mee die niet in juiste volgorde liggen. Door goed op te letten op de route, krijg je de juiste volgorde van de foto's en zo de juiste lettercombinatie om het 21-letterwoord te vinden.

Iedereen in de tuk tuk heeft een taak tijdens Tuk The Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaar, een navigator en natuurlijk een chauffeur. Als jullie goed samenwerken komen jullie vast tot de juiste antwoorden. Bij terugkomst wordt de juiste uitslag bekend gemaakt.
duur: 2,5 tot 3 uur - vanaf 30,- ppMeer

Grootste kano van de Achterhoek - solex

Een afwisselend arrangement dat begint met een gezamenlijke nostalgische solextocht door de bosrijke omgeving van Vorden. Bij de Veengoot, aan de rand van Vorden, ligt de 16 persoonskano voor je klaar. Dit is de allergrootste kano van heel de Achterhoek. Je vaart een uur in deze kranige kano om vervolgens weer op de Solex te stappen en de tocht te vervolgen. Wat je daarna doet? We doen graag suggesties!
duur: 3 tot 3,5 uur - vanaf € 50,50 ppMeer