• Jouw perfecte uitje
  geregeld van A tot Z...

Tuk Tuk

Tuk Tuk’s versieren de straten in Thailand. Ze vliegen ermee door de drukke stad en over landweggetjes. Tuf rond in een Tuk Tuk en doe de Achterhoek op z’n Aziatisch.


Een Tof Tuk Tuk uitje

Gezellig een middagje op Tuk Tuk Toer? Dat kan altijd. Wij hebben vier 4-persoons en 7-persoons Tuk Tuk’s. Heb je na het Tuk Tuken nog trek in iets gezelligs? Dan hebben we hieronder alvast een leuke ideeën voor Tuk Tuk arrangementen. Nou net niet wat je wilt? Laat jouw fantasie niet stikken en vertel ons je gedachten.


Tuk Tuk Prijzen

Incl. WA verzekering, brandstof, route (Rijervaring -in een gewone auto- gewenst. Rechtervoet is de rem, linkervoet de koppeling, schakelen tussen de benen, en gasgeven met rechterhand)

Prijzen 4 pers. Tuk:

Ochtendtour van 2 uur tussen 10.00-12.00 100,- per Tuk
Ochtendtour van 3 uur tussen 09.00-12.00 120,- per Tuk
Middagtour van 3 uur tussen 13.00-17.00 140,- per Tuk

*andere tijden in overleg

Klik hier voor veelgestelde vragen over het rijden in een tuk tukTuk Tuk uitje van Free-Wheel

Waarom kiezen voor een Tuk Tuk uitje van Free-Wheel?:


Wij hebben alleen originele Thaise Tuk Tuks!
Je huurt een Tuk Tuk bij ons inclusief brandstof
En met WA verzekering
Ook krijg je er een mooie route krijg bij
En een duidelijke uitleg met besturingstips
Een Tuk Tuk uitje kun je combineren met al deze te gekke activiteiten:


TukTuk huren

Een Tuk Tuk huren was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Free-Wheel huur je een  4-persoons en/of een  7-persoons (geschikt voor 5/6 volwassen of voor 5 volwassenen en 2 kinderen) Thaise Tuk Tuks in een flits. Zie jij het al voor je, met je vrienden, familie of collega’s op Tuk Tuk toer door Vorden?
duur: 2 tot 3 uur - vanaf 90,- ppMeer

TukTuk the game

Tijdens Tuk the Game fotopuzzeltocht ga je met je team de weg op, op zoek naar bijzondere plaatjes en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto's mee welke niet in juiste volgorde liggen. Door goed op te letten op de route krijg je de juiste volgorde van de foto's en juiste lettercombinatie om het 21 letterwoord te vinden.

Iedereen in de Tuk heeft een taak tijdens deze Tuk The Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaars, en een navigator. De chauffeur die de Tuk stuurt in de richting die de navigator aangeeft. Hij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en hij stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien.
Als jullie goed samenwerken komen jullie vast tot de juiste antwoorden. Bij terugkomst wordt de juiste uitslag bekend gemaakt.
duur: 2,5 tot 3 uur - vanaf 30,- ppMeer

TukTuk the game en high wine

Als er een Tuk Tuk High Tea uitje is, waarom dan geen Tuk Tuk High Wine? Dat wisten wij ook niet dus hebben we er direct één gebouwd. Eerst in de Tuk op pad door de mooie Achterhoek. Dat is allermachtig prachtig. En dan met in je achterhoofd die High Wine die eraan zit te komen. Het kan niet op!

Bij Grand Bistro de Rotonde in Vorden mag je wel 2,5 uur lang schitteren in wijnen proeven. Daarbij worden ook nog eens heerlijke tapashapjes en frietjes geserveerd!
duur: 5,5 uur - vanaf 80,- ppMeer

TukTuk en Solex

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest op de nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien? Roep ons voor tips en mogelijkheden.
Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.
duur: 3 uur - vanaf 35,- ppMeer

TukTuk en DAF

De helft van de groep stapt in de originele Tuk Tuk, terwijl de rest in de nostalgische Daf stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick misschien?
Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere mooie route terug naar Free-wheel.
duur: 2,5 tot 3 uur - vanaf 35,- ppMeer

Veelgestelde vragen over het rijden met een tuk tuk

 • Kan iedereen rijden in een tuk?

  Tuk tuk rijden lijkt eenvoudig, maar in de praktijk valt het voor veel mensen tegen. Het sturen is lastig, je remt met de rechtervoet en je linkervoet is de koppeling.

  Je schakelt met een pookje tussen je benen en gasgeven is met rechterhand (zoals bij motor/brommer). Wil je een tuk eerst uitproberen? Proefrijden doordeweekse dag mag altijd.

  Wij verhuren i.v.m. de veiligheid niet alle tuk tuks meer voor een bedrijfsuitje. Wat wel mogelijk is, is het huren van enkele tuks in combinatie met onze andere voertuigen. Ook nog aan kleine groepen voor gezinsuitjes of meerijden met combi van e-choppers en solex.

 • Hoe hard kan een tuk tuk?

  Onze tuks zijn begrensd op 25 km per uur.
 • Heb je een rijbewijs nodig voor een tuk tuk?

  Ja, voor het besturen van een tuk tuk is een rijbewijs nodig. Ook moet de bestuurder minimaal 21 jaar zijn.