• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Locatie

Free-wheel Organisatiebureau is gelegen aan de rand van natuurgebied Het Grote Veld, in een bosrijke omgeving net buiten het centrum van Vorden.

Onze locatie beschikt over verschillende faciliteiten waaronder een sfeervol ingerichte ontvangstruimte, een overdekte veranda met terras en een groen speelveld dat omringd wordt door bomen.

De 5 populairste uitjes van 2024!

Voorzieningen zoals toiletten en een kleedkamer waar je veilig tassen en jassen kunt achterlaten tijdens jullie uitje, zijn aanwezig. Voor mountainbikers die terugkeren van een modderige rit door de bossen, is er zelfs een kleedkamer met douche beschikbaar.

Daarnaast bevindt zich in het pand een schaats- en skeelerwinkel, gerund door onze buurman en Bekende Vordenaar Arjan Mombarg

Op de overdekte veranda kun je tijdens je uitje genieten van hapjes en drankjes terwijl je uitkijkt op de grote groene achtertuin.

Hier vinden onder andere de populaire groepsactiviteit de Highland Games en het boogschieten plaats. Ook is hier het startpunt voor Expeditie Bronckhorst.

Kom gerust eens langs om zelf te ervaren dat je je in onze achtertuin in een andere wereld waant!

Hiernaast tref je enkele foto's van onze locatie aan de Netwerkweg 7 in het mooie Vorden.

Kunnen we bij jullie parkeren?

Rondom onze vestiging (Netwerkweg/Kerkhoflaan) is voldoende gratis parkeergelegenheid. In het hoogseizoen kan het op zaterdagen erg druk zijn. Onze medewerkers staan dan eventueel paraat om aan te geven waar geparkeerd kan worden.

Kom je met een heel grote groep? Carpool dan of huur gezamenlijk een busje.

Vorden... waar ligt dat ook alweer?

Vorden is een dorp in de gemeente Bronckhorst, gelegen in de Achterhoek (Gelderland dus). Het ligt vlak bij de steden Zutphen, Lochem en Doetinchem.

Het dorp heeft ongeveer 7.000 inwoners en is omgeven door groene natuur en landerijen. Het is een populaire toeristische bestemming vanwege zijn prachtige kastelen, landgoederen en uitgestrekte wandel- en fietsroutes.

Vorden is bekend van de Achtkastelentocht. Zoals de naam al aangeeft, voert deze tocht langs acht kastelen in de omgeving van Vorden, waaronder Kasteel Vorden, Kasteel Hackfort en Kasteel Den Bramel. Deze route kun je ook volgen op de solex of elektrische scooter (E-chopper).

Klik hier voor Free-wheel Organisatiebureau op Google Maps

Dat klinkt prachtig, maar wij willen toch een uitje op onze eigen locatie. Is dat mogelijk?

Voor sommige van onze uitjes (zoals de solexen, (elektrische) scooters, E-Choppers en E-steps) is het mogelijk om te starten en eindigen op een eigen locatie, bijvoorbeeld bij je thuis of bij jullie bedrijf.

Omdat dit zo specifiek is, overleggen we dit graag. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bekijk hier al onze voertuigen, uitjes en activiteiten!