• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Wie zijn wij

De (te) gekste uitjes in de Achterhoek? Ja, beloofd! Want wij doen er alles aan om het gaafste uitje ooit voor jullie te creëren. 

Al jarenlang nemen wij families mee op culinaire en culturele reizen door onze prachtige omgeving, en laten we vriendengroepen tegen elkaar strijden in hilarische games.

Omdat wij altijd luisteren naar wat jij wil, zoeken wij voor jou de perfecte activiteit. En dan maakt het niet uit of je met z’n tweeën bent of met 202. Wat uitmaakt is dat jullie het gezellig hebben. En nog net iets meer dan dat.

Geef ons je wensen door en wij maken er een mooi voorstel van. Dat kan door het contactformulier in te vullen, ons even te bellen of kom gewoon langs aan de Netwerkweg 7 te Vorden. De koffie staat klaar. Gezellig!

Het Free-wheel team:


Raijmond Mars – Eigenaar
Afgestudeerd als instructeur aan het CIOS in Arnhem, ex-sportinstructeur bij defensie en sinds 1997 mede-oprichter en eigenaar van Free-wheel organisatiebureau.

Ik ben creatief, flexibel en uiteraard klantvriendelijk. Ik maak van ieder evenement een succes. Als hobby doe ik aan schaatsen, mountainbiken en skiën en volg ik met veel belangstelling de Formule 1. Daarnaast ga ik graag zeilen of naar een feestje.

Ik ben te bereiken op raijmond@free-wheel.nl

Monique Zeldenrust – (Administratief) medewerker
Vanaf 1 januari 2017 heeft Monique de taak financiële administratie op zich genomen. Sinds 1 januari 2019 is ze ook verantwoordelijk voor de boekingen van het organisatiebureau.

Ze mag dan wel van de administratie zijn, stilzitten doet ze niet. Het liefst gaat ze eropuit met de mountainbike of met haar trouwe viervoeter Sammy!

Monique is telefonisch te bereiken op maandag- en donderdagochtend van 09-13 uur en op dinsdag- en vrijdagmiddag van 13-17 uur.
Of email haar op organisatiebureau@free-wheel.nl


Tijmen Melgers - Medewerker

Als fulltime allround medewerker staat Tijmen graag met zijn altijd brede glimlach voor jullie klaar. 

Silke Mars - Medewerker 
Als parttime allround medewerkster staat HBO-studente Silke graag voor jullie klaar. Samen met Monique verzorgt zij de boekingen. Op de dag van het uitje verwelkomt ze jullie bij ons. Als gastvrouw zorgt zij dat jullie uitje soepel en vlotjes verloopt. Mocht zij er niet zijn, dan kun je haar waarschijnlijk vinden op het hockeyveld of voor de tv, waar ze de Formule 1 volgt. In de winter schaatst en skiet ze graag.

Tim Uilenreef - Technisch medewerker
Als echte toekomstig technicus doet Tim de opleiding Motorvoertuigen techniek aan het Staring College in Borculo. Tim is altijd enthousiast en vrolijk. Hij zorgt ervoor dat je voertuig netjes klaar staat en vertelt hoe het werkt. Daar waar nodig lost hij kleine problemen meteen op.