TukTuk the game

Tijdens Tuk the Game fotopuzzeltocht ga je met je team de weg op, op zoek naar bijzondere plaatjes en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto's mee welke niet in juiste volgorde liggen. Door goed op te letten op de route krijg je de juiste volgorde van de foto's en juiste lettercombinatie om het 21 letterwoord te vinden.

Iedereen in de Tuk heeft een taak tijdens deze Tuk The Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaars, en een navigator. De chauffeur die de Tuk stuurt in de richting die de navigator aangeeft. Hij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en hij stopt als de foto puzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien. Als jullie goed samenwerken komen jullie vast tot de juiste antwoorden. Bij terugkomst wordt de juiste uitslag bekend gemaakt.

Voorwaarden en prijzen van Tuk Tuk the Game:
Tuk Tuk the Game, fotopuzzel duurt ongeveer 2,5 tot 3 uur
En is te boeken vanaf €120,- per Tuk Tuk (120,- ochtendtarief en 140,- middagtarief per 4-pers. Tuk)
Brandstof, route/puzzeltocht en WA verzekering zijn inbegrepen
Voor dit arrangement is rijervaring ( rijden in tuk tuk anders dan in een standaard auto. Handgas, rem met rechtervoet koppeling linkervoet schakelen recht voor je) en verandwoordelijkheidsgevoel vereist. Twijfel! Goed alternatief zijn onze DAF 33 voertuigen.

Vraag een offerte aan of boek meteen