• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

E-Fun

Een E-funcruiser is een elektrische step die 25 kilometer per uur kan gaan. Hij is gaaf, groen en geruisloos. Een tocht is dus niet alleen fun, maar ook nog eens duurzaam. Bonus: je hebt geen rijbewijs nodig en er geldt ook  geen helmplicht. 

Boek direct een E-funcruiser

  • Prijzen: vanaf €30,00 (2,5 uur) pp. Dit zijn all-in prijzen, dus inclusief route, instructie, W.A verzekering, volle accu en evt. pechservice. Wij vragen geen borg tenzij vermeld in de bevestiging. Langer huren op aanvraag mogelijk.
  • Rijbewijs: niet nodig, wel moet je 16 jaar of ouder zijn
  • Routes: inclusief (digitaal)
  • Actieradius: 30-35 km (afhankelijk van rijgedrag en gewicht)
  • Snelheid: toegestaan 25 km p/u

Klik hier voor alle E-funcruiser arrangementen

.

E-funcruiser huren

Al gedacht aan een E-funcruiser huren voor je komende bedrijfsfeest of vriendenuitje? Hip and happening is de E-funcruiser. Cruise met 25 km per uur door de Achterhoek, volledig elektrisch en geruisloos. In het groen, door het groen dus. Daar zijn wij van Free-wheel extra blij mee, want dan blijft onze Achterhoek nog langer mooi. De toekomst op twee wielen! Wil je meer weten over deze elektrische step? Dat lees je hier.


Review van een klant:

"Het elektrisch steppen was een kers op de taart!. Daar er een veelzijdigheid aan activiteiten wordt aangeboden, lijkt mij dit ook geschikt als bedrijfsuitje."
duur: 2,5 uur - vanaf 30,- ppMeer

E-funcruiser selfiegame

Deze E-funcruiser tocht laat je creativiteit shinen. Maak meerdere groepen. Alle teams krijgen een opdrachtenblad. Tour met de E-funcruiser in de omgeving van Vorden wees zo creatief mogelijk om de opdrachten op te lossen. Wie maakt de meest hilarische seflies? Iedereen krijgt een opdrachtenblad mee met selfies die hij/zij moet maken. Het team met de origineelste selfie’s en meest volbrachte opdrachten wint het spel. De selfies moeten doorgestuurd worden in een groepsapp die voor de activiteit wordt aangemaakt.
duur: 2,5 tot 3 uur - vanaf 30,- ppMeer

E-funcruiser wijnboerderij

Onze E-funcruisers zijn elektrisch, trendy en gaan 25 kilometer per uur. In dit uitje zoef je richting Wijngoed Kranenburg in Vorden. Hier wacht Henk op jullie met wijn en een passioneel verhaal over wijn maken. Dit is een smakelijk en vermakelijk uitje dat zeer geschikt is voor iedereen die van wijn houdt.
duur: 3 uur - vanaf 40,- ppMeer

E-funcruiser klimbos

Samen op de e-funcruiser naar het uitdagende klimbos. Tijdens dit uitje zie je wel heel veel van onze bosrijke omgeving. Je zit er letterlijk middenin.

Een heel (ont)spannend uitje, achter elkaar aan cruisen jullie richting De Heikamp. Onderweg komen jullie langs mooie ansichten. Na een pauze krijgen jullie instructie over het veilig gebruik van het klimbos.
Neem dit niet te nauw. Het klimbos is niet voor mietjes. Verleg grenzen en voel de adrenaline stromen. Er is keuze uit verschillende kleuren routes met verschillende overgangen die variëren in hoogte en moeilijkheidsgraden.
Durf jij de uitdaging aan? Na het klimmen wordt de tocht vervolgd naar Free-wheel.
duur: 4 uur - vanaf 50,- ppMeer

E-funcruiser koe knuffelen

Op de E-funcruiser naar een zalige zorgboerderij. Dit is een uitje dat je niet snel zult vergeten. Knuffel een koe. Heerlijk warm en ontspannend. En een beetje spannend ook wel? Koeien zijn dan ook echte gezelschapsdieren. Net als wij. Zorgboerderij Den Brandenhorst heeft nog meer van die oergezellige koeien. Zwart en Roodbonte koeien. Samen met boer Eddy of boerin Anne-Marie gaan jullie gekleed in blauwe overall, laarzen en rode kiel de stal of de wei in. Koe knuffelen is een geweldige ervaring die je nooit zal vergeten.
Dus kom op. Knuffel een koe!
duur: 3 tot 3,5 uur - vanaf 52,50 ppMeer