• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Expeditie Bronckhorst all-inn

De groep wordt verwelkomd bij Free-wheel met een kop koffie of thee en een lekkernij, waarna de expeditie start.

Jullie worden in verschillende teams verdeeld. Er wordt gestart met vuur maken met behulp van een magnesiumstick. Vervolgens wordt er een route van 2.5 km gelopen met behulp van een app op eigen smart Phone.

Onderweg zullen er een aantal proeven voldaan moeten worden waarbij jullie het tegen elkaar op moeten nemen. Het team dat wint, ontvangt een amulet, het team met uiteindelijk de meeste amuletten is het winnende team.

Bij terugkomst staat het barbecuebuffet incl. drankenarrangement al klaar en zullen we de winnaars van de expeditie bekend maken.

De barbecue bestaat uit 4 stukjes vlees per persoon, daarnaast verschillende soorten salade o.a. rundvleessalade, aardappelsalade, fruitsalade en rauwkost. Stokbrood, sauzen (waaronder satésaus) en kruidenboter staan natuurlijk ook voor je klaar. Er wordt een assortiment van 9 verschillende soorten vlees en garnalen geserveerd.

Onbeperkt 2,5 uur durend drankenarrangement tijdens het diner. Hierbij is er keuze uit wijn, fris, bier, koffie en thee.

Minimaal aantal personen voor dit arrangement is 15.

.

Vraag een offerte aan of boek meteen