• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Populaire uitjes

Op deze pagina hebben we de populairste Free-wheel uitjes van 2024 verzameld!

Solex - karten - solex

Een lekker dagje uit? Dan is de combinatie Solex+ Karten helemaal top!
Vanaf Free-wheel gaan jullie na een korte instructie en testrijden met de solexen richting Eefde. Daar wacht een uitdagende outdoor kartbaan op jullie. Jullie racen een manche, houden desgewenst een pauze, en stappen vervolgens weer op de Solex om de route terug richting Free-wheel te vervolgen. Tip: combineer dit arrangement met een BBQ of burgermenu.
Vanaf 52,50 ppMeer

E-Chopper - wijnboerderij

Onze E-Choppers zijn stoere elektrische scooters die 25 kilometer per uur gaan. In dit uitje zoef je richting Wijngoed Kranenburg in Vorden. Hier wacht Henk op jullie op met een wijntje en een passioneel verhaal over wijn maken in de Achterhoek. Dit is een smakelijk en vermakelijk uitje dat zeer geschikt is voor iedereen die van een glaasje wijn houdt.
duur: 3 tot 3,5 uur - vanaf 47,- ppMeer

Expeditie Robinson (Bronckhorst)

Wie kent het niet van de tv! Het populaire programma Expeditie Robinson waarin kandidaten tegen elkaar strijden op een onbewoond eiland. Door proeven te winnen en elkaar strategisch weg te stemmen komt er één winnaar uit de bus. Onze Expeditie Bronckhorst is net zo opwindend en avontuurlijk!
duur: 3 uur - vanaf 17,50 ppMeer

DAF - Selfiegame

MAF in een DAF! Alle voertuigen/teams krijgen een opdrachtenblad. Tuffend met de DAF volg je een mooie route in en om Vorden. Onderweg probeer je zo creatief mogelijk te zijn om selfies van de de opdrachten te maken. Welk team reageert het snelst op de extra opdrachten die via de groeps-app binnen komen en verdient zo een extra punt? En wie maakt de meest hilarische selfies? En wint hiermee de DAF selfiegame?
duur: 3 uur - 37,50 p.p. bij 4 personen in een DAF (150,- per DAFje)Meer

Fat Max elektrische step - High Wine of High Beer

Op de E-step door de mooie Achterhoek. Dat is allermachtig prachtig. En dan met in je achterhoofd die High Beer of High Wine die eraan zit te komen. Bij Grand Bistro de Rotonde in Vorden mag je 2,5 uur lang schitteren in bieren of wijnen proeven. Daarbij worden ook nog eens heerlijke frietjes en tapashapjes geserveerd! Geen liefhebber van wijn of bier? Dit uitje is ook te boeken als High Friss (frisdranken) of High Friss de Luxe (alcoholvrije cocktails).
duur: 5,5 uur - vanaf 77,50,- ppMeer


Wist je dat we tientallen uitjes en activiteiten aanbieden?

Klik hier om ze allemaal te bekijken!