TukTuk huren

Een Tuk Tuk huren was nog nooit zo gemakkelijk. Bij Free-Wheel huur je een 4-persoons en/of een 7-persoons (geschikt voor 5/6 volwassen of voor 5 volwassenen en 2 kinderen) Thaise Tuk Tuks in een flits. Zie jij het al voor je, met je vrienden, familie of collega’s op Tuk Tuk toer door Vorden?

Proef je geluk in een Thaise TukTuk
Een tuk tuk noemen we ook wel een toektoek. In Azië, en dan met name in Thailand, is de tuktuk het normaalste vervoermiddel dat er is. Het is een riksja waar slechts een paar mensen inpassen. Er zit een tweetaktmotor in een tuktuk. Deze maakt een heerlijk ouderwets geluid dat klinkt als: ‘Tuk tuk tuktuk.’ Vandaar dus. Een Tuk Tuk heeft drie wielen, eentje voor en twee achter. Dat maakt een Tuk Tuk waanzinnig wendbaar en verrassend flexibel. Er zijn allerlei varianten op de originele Tuk Tuk. Bij Free-Wheel kun je de originele Thaise Tuk Tuk huren.


Een Tuk Tuk tour, dat is pas stoer!
Met je eigen Tuk Tuk tuffen door de Achterhoek. Daag je collega’s uit tijdens Tuk Tuk The Game of maak je eigen estafette met Tuk Tuks in combinatie met, de hoge Bi (Wat ken je die nie?!), steppen en kanovaren. Wist je dat wij de grootste kano van de Achterhoek hebben? Maar daar hebben we het nu niet over. Je kunt ook alléen een Tuk Tuk huren bij ons, of twee of drie. Hier kun je de prijzen daarvoor bekijken. Wil je Tuk Tuk rijden combineren met iets anders geks, kijk dan hier.


Tuk Tuk huren bij Free-Wheel
Een Tuk Tuk huren bij Free-Wheel heeft een aantal significante voordelen.

Wij hebben alleen de enige echte Thaise Tuk Tuks
Je huurt een Tuk Tuk bij ons inclusief brandstof
En inclusief WA verzekering
Ook een mooie route met terras onderweg
En een ultieme uitleg en besturingstips ( let op rijervaring gewenst: rechtervoet rem linkervoet koppeling rechterhand gas en schakelen met de pook tussen de benen met rechterhand )

.

Vraag een offerte aan of boek meteen