• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

DAF en Solex

De helft van de groep stapt in de originele DAF 33 terwijl de rest op een nostalgische Solex stapt. Beide groepen maken een leuke tocht rondom Vorden. Na een uur treffen jullie elkaar weer. Tijd voor pauze! Hoe vul je die in? Met een picknick of gewoon een gezellig terrasje! Roep ons voor tips en mogelijkheden. Na de pauze wisselen (mag maar hoeft niet) jullie van vervoermiddel en rijden jullie via een andere route terug naar Vorden.


DAF rijden in de Achterhoek
Een oude orginele DAF 33 huren is een mieterse input voor een oud-Hollands Dafje uit. Euh dagje uit!
Geen mooiere plek in de Achterhoek dan rond Vorden met zijn 8 kastelen. Geheimzinnig verscholen in het verassende stukje Gelderland vind je de mooiste plekjes langs velden, boerderijen en kastelen. Onderweg karren jullie langs kastelen, loeiende koeien en leuke terrasjes.


Solex rijden
De Solex is een echt jaren ’60 voertuig dat helemaal hip en nostalgisch is. Voordat je vertrekt, leggen wij uitgebreid uit hoe je veilig en maximaal kunt genieten van een toer op de Solex. Kan ook inclusief lederen jassen en speciale solex pothelmen (wel even aangeven bij de boeking). I.v.m. de helmplicht zijn de pothelmen niet meer toegestaan te dragen tijdens de rit, wel leuk voor fotomoment. Gegarandeerd succes voor een hoop draaiende hoofden en grappen tijdens een prachtige route langs bossen, molens, weilanden, dorpen, kastelen en boerenlandschappen.

Vraag een offerte aan of boek meteen