DAF culinair

Een DAF Culinair avond is een wel heel smaakvolle avond uit. Zowel in stijl als op je bord. Tuffend in een oude DAF 33 rijden jullie langs bossen en boerderijen van gerecht naar gerecht. Jullie genieten drie gangen bij drie verschillende restaurants in Almen, Lochem en Vorden. Maar voordat jullie starten, leggen we jullie eerst haarfijn uit hoe je oma’s pruttelbak het beste bestuurt. Daarna gaan we van start langs velden en bossen richting een riante DAF culinair avond.

DAF Culinair programma:

Verzamelen en ontvangst bij Free-wheel
Uitleg DAF33 en route en programma
Voorgerecht bij "de Hoofdige Boer". Dit eigentijdse en huiselijke restaurant in Almen serveert jullie een voorgerecht. Als het mooi weer is kunnen jullie hier in de prachtige tuin genieten.
Op weg naar restaurant "Le Reve" in Lochem. Op het terrein van de Lochemse golfclub wacht een voortreffelijk hoofdgerecht op jullie.
Uitgebuikt? Dan tuffen jullie richting prachtig Vorden. Last but not least krijgen jullie bij "Hotel Bakker" in romantisch Vorden een deftig daverend dessert. Klets hier gerust na over de heerlijke avond onder het genot van een koffie en digestiefje.

Voorwaarden en prijzen van DAF Culinair:
Het DAF Culinair programma duurt ongeveer 5 uur
En is te boeken voor minimaal 4 personen
Vanaf €78,50 per persoon (bij 4 personen per DAF)
Vanaf €77,50 per persoon (bij 4 personen per DAF) als je het dessert ook bij Le Reve i.p.v. Bakker nuttigt
Prijs is excl. consumpties
Maar wel inclusief brandstof en WA- en inzittendenverzekering

Met een groep van 8 of meer personen? Om alles snel te laten verlopen maak je van tevoren een keuze uit het keuzemenu (wisselt per seizoen)
Daf Culinair is een seizoensgebondenprogramma van april t/m oktober, in de wintermaanden mogelijk te vervangen voor de lunch culinairtocht.
A la carte eten is bij deze restaurants ook mogelijk. De huur van de DAF is dan €140 per voertuig. Wij reserveren bij de restaurants en je rekent daar zelf af voor het eten en drinken.

Vraag een offerte aan of boek meteen