TukTuk The game - high wine

Als er een Tuk Tuk High Tea uitje is, waarom dan geen Tuk Tuk High Wine? Dat wisten wij ook niet dus hebben we er direct één gebouwd. Eerst in de Tuk op pad door de mooie Achterhoek. Dat is allermachtig prachtig. En dan met in je achterhoofd die High Wine die eraan zit te komen. Het kan niet op!

Bij Grand Bistro de Rotonde in Vorden mag je wel 2,5 uur lang schitteren in wijnen proeven. Daarbij worden ook nog eens heerlijke tapashapjes en frietjes geserveerd!


Tuk Tuk the Game is een quiztocht slingerend over Achterhoekse wegen in Thaise Tuk Tuks met hilarische opdrachten. Een tour en quiz in één waarin je creativiteit wordt beloond. Daarna volgt een heerlijke High Wine (dit arrangement is ook te boeken als High Beer of High Friss, combinatie kan ook!)

Tijdens Tuk Tuk the Game ga je met je team de weg op, op zoek hints en antwoorden. Jullie krijgen 21 foto’s mee welke in de juiste volgorde moeten worden gelegd. De juiste antwoorden op de vragen vind je onderweg. Als je goed oplet tenminste!.

Iedereen in de Tuk Tuk heeft een taak tijdens deze Game. Zo is er een chauffeur, een puzzelaar, een navigator en een fotopuzzelaar. De chauffeur stuurt de Tuk in de richting die de navigator aangeeft. Hij remt wanneer de puzzelaar denkt een antwoord te hebben gevonden en hij (of zij) stopt als de fotopuzzelaar het idee heeft iets herkenbaars te hebben gezien.

Als jullie goed samenwerken, puzzelen jullie vast het juiste woord in elkaar! Als alle teams terug zijn reiken we de prijs uit aan het winnende team. Na afloop gaan jullie op eigen gelegenheid naar Grand Bistro de Rotonde in Vorden (ong. 1,5 km van onze locatie) om daar te genieten van een heerlijke High Wine/Beer met allerlei lekkers.


Voorwaarden en prijzen van Tuk Tuk the Game:

Tuk Tuk the Game + High Wine duurt ongeveer 5,5 uur
Waarvan jullie 3 uur met de Tuk op pad zijn
En is te boeken per Tuk Tuk
Dat is all inclusive!
Dat betekent dat brandstof en WA-verzekering zijn inbegrepen.
Is te boeken vanaf 80,00 per persoon
Voor minimaal 8 personen
De High Beer of High Wine wordt aangevuld tot volledig diner met frietjes, warme groenten en een extra hapje.
Wij reserveren graag voor je. Het eten en drinken wordt apart afgerekend bij De Rotonde.

Vraag een offerte aan of boek meteen