• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

Solex verhuur

De zon schijnt en je verlangt naar grasgroene weilanden, bonte koeien en stapelwolkjes op de hemelsblauwe lucht. Dan zie je Boer Driekus op zijn klompen voorbij lopen, genietend van het mooiste stukje Nederland. En je denkt: wat zou ik graag op een antieke solex die ontzettend mooie Achterhoek verkennen!


Wij van Free-wheel geven jou helemaal gelijk. De Solex is een echt jaren '60 product dat weer helemaal hip is en toch nog nostalgisch. Voordat je vertrekt, leggen wij uitgebreid uit hoe je veilig en gezellig solext. Hierbij kun je vragen om een passende outfit. Een lekkere leren jas en onmisbare pothelm. Gegarandeerd succes voor een hoop draaiende hoofden en grappen tijdens een prachtige route langs bossen, molens, weilanden, dorpen en boerenlandschappen.

Voorwaarden en voordelen van een solex tour:
De solex tour duurt ongeveer 2,5 uur
De route is bijna 30 kilometer lang
En is te boeken voor € 36,50 pp
Voor maximaal 70 personen
All inclusive by the way!
Dus met een WA verzekering.
En met een goedgekeurde helm ivm de helmplicht
Wij hebben speciale Free-wheeel pechhulp die voor u klaar staan, ze zijn zelden nodig maar toch.
Iedereen vanaf 16 jaar in bezit van rijbewijs of brommercertificaat mag solexen.
Misschien had je het niet begrepen, de brandstof is ook inbegrepen.
Kan ook inclusief lederen jassen en speciale solex pothelmen (wel even aangeven bij de boeking). I.v.m. de helmplicht zijn de pothelmen niet meer toegestaan te dragen tijdens de rit, wel leuk voor fotomoment. 
Solexen kunnen ook op locatie worden gebracht, vraag naar de mogelijkheden!


Solex verhuur in de Achterhoek start bij Free-Wheel. Er is namelijk geen beter adres om je solex te huren dan bij de beste aanbieder. Zie jij jezelf al zitten met pothelm, knielange lederen jas op zo’n mooie snorfiets?

.

Vraag een offerte aan of boek meteen