Highland Games met BBQ

Laat spieren rollen en boomstammen vliegen! Tijdens de sfeervolle Highland Games strijden jullie met én tegen elkaar. Welke clan schiet het verst, gooit het hoogst, rent het snelst en wint de strijd om eeuwige roem (en de eerste ronde van de BBQ)? 

Leg die kilts maar vast klaar, wij komen eraan!

Na alle strijd en hilariteit van de Schotse Spelen hebben jullie wel wat lekkers verdiend. Op ons gezellige terras geniet je van een uitgebreide barbecue, die ondertussen al is klaargezet door de mensen van de catering. Aan alles is gedacht, tot en met gezellige vuurkorven of terrasverwarming.

Er is keus uit maar liefst 9 verschillende soorten vlees en garnaalspiesjes. Vier stukjes per persoon.

Daarnaast zijn er verschillende soorten salade, zoals rundvleessalade, aardappelsalade, fruitsalade en rauwkost. Ook zijn er opties voor vegetariërs.

Natuurlijk ontbreken vers stokbrood, sauzen (waaronder satésaus) en de kruidenboter niet!

Biertje erbij? Rond jullie barbecue af met een onbeperkt drankarrangement (à 17,50 pp) met wijnen, biertjes, frisdrank, koffie en thee.

In plaats van een BBQ kun je ook kiezen voor een menu met burgers, een buffet met schnitzels, soep en saté, of zelfs stamppotten. Kijk bij Eten en Drinken voor alle mogelijkheden.

Geef met het offerteformulier onder aan deze pagina je voorkeuren en wensen voor jullie dag door.

Minimaal aantal personen voor de barbecue of buffet is 15 personen.

Ik wil eerst nog wat meer weten over die Highland Games!

.

Vraag een offerte aan of boek meteen