• Jouw perfecte uitje
    geregeld van A tot Z...

E-chopper huren

Tarieven E-Chopper huren

Prijzen: 2 uur = 30,00 pp (25 km); 3 uur = 35,00 pp (32 km); Langer huren op aanvraag mogelijk. De prijs is een all-in prijs.
All-in prijzen = inclusief helm (verplicht), verzekering, uitleg, route, volle accu en pechservice. 
Duur: 2 of 3 uur, dit is inclusief een korte instructie aan het begin
Verzekering: WA dekking
Borg: nee, wij vragen geen borg
Rijbewijs: ja, brommer-, motor- of autorijbewijs
Leeftijd: vanaf 16 jaar
Routes: inclusief keuze uit de mooiste routes van de Achterhoek
Passagiers: er kan, bij normaal postuur een kind mee achterop.  Indicatie-leeftijd 8 jaar en op eigen risico. Er zijn enkele e Choppers met rugsteun  wel voetensteun!
Actieradius: ruim 40 km bij normaal gebruik
Snelheid: max. 25 km p/u

In vakanties en weekenden is verhuur mogelijk in de ochtend tussen 09.00-12.00 of in de middag vanaf 13.30 uur.
Een halve of hele dag huren is op aanvraag mogelijk

Het is onze ervaring dat de meeste mensen zo wegrijden op de E-Chopper, of ze scooter-ervaring hebben of niet. Uiteraard leggen we van tevoren uit hoe hij werkt en maak je een klein proefrondje om de scooter uit te proberen.
E-Choppers huren met een groep

Wil je voor een familieuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest in de Achterhoek met een grote groep op pad? Kies dan voor een arrangement met verschillende voertuigen. Onderweg wissel je af, zodat iedereen alle voertuigen kan uitproberen.

Na de rit met zijn allen smullen van een barbecue of een buffet? Dat kan ook bij ons. We hebben een groot overdekt terras, uitkijkend op onze groene achtertuin.

Met zijn tweetjes op E-Choppers door Vorden en omgeving

Stel je voor: op deze stoere elektrische scooters cruise je door het bekende coulisselandschap waar de Achterhoek om bekend staat. Fluisterstil rijd je over lommerrijke landweggetjes en geniet je van kwetterende vogels. Je hoort zingende merels, miauwende buizerds, het getimmer van spechten... ja, zo stil is de E-Chopper! Zo voer je onderweg ook gemakkelijk een gesprek met elkaar, zonder te moeten schreeuwen.


Dankzij de solide wegligging, comfortabele zitting en de cruise control kom je heerlijk ontspannen aan op de plaats van bestemming: een kasteel, molen, terras of misschien een picknickplaats? Onze speciale routes wijzen je de weg naar de mooiste plekjes van deze regio.

Tips: de mooiste scooter routes van de Achterhoek

We hebben namelijk verschillende routes uitgestippeld die dwars door de Achterhoek gaan. Vertel ons waar jullie interesse naar uit gaat, dan krijg je van ons de route die het beste bij jullie wensen past. Wil je langs bezienswaardigheden zoals kastelen of molens, kunst bewonderen in de lokale musea of ergens heerlijk lunchen? Wij weten waar je moet zijn. Hier een paar van onze tips in de omgeving van Vorden en Ruurlo:

Een bezoek aan de acht Vordense kastelen op de bekende Achtkastelenroute is absoluut een aanrader. Enkele zijn (op speciale dagen) voor publiek geopend, zodat je ook de imponerende interieurs kunt bewonderen.
Voor een snelle koffie, een ijsje of een toiletstop stap je binnen bij de Lindesche molen. Het zeer propere toilet hier schitterde in de zomer van 2022 in het televisieprogramma Dwars Door de Lage Landen, dat ging over het Pieterpad dat dwars door Vorden loopt!
Voor de lekkerste pannenkoeken van Nederland zoef je met je E-Chopper binnendoor naar Ruurlo, waar je pannenkoeken van eigen graan eet bij De Heikamp. In Ruurlo is ook het bekende Museum More gevestigd.